Life

Modele de unghii și machiaje pentru seara de Crăciun sau de Revelion

Manichiura și machiajul sunt elemente foarte importante pentru doamne și domnișoare atunci când vine vorba de seara de Crăciun și Revelion. Vă arătăm mai jos tendințele pentru anul acesta
21.12.2021 | 15:03
Modele de unghii si machiaje pentru seara de Craciun sau de Revelion
Ce manichiură și machiaj se poartă de Crăciun și revelion anul acesta. sursă foto: Pinterest/Montaj fanatik
ADVERTISEMENT

Când vine vorba de sărbătorile de iarnă femeile vor să fie speciale din cap până în picioare, motiv pentru care manichiura și machiajul sunt făcute cu atenție. Pentru seara de Crăciun și Revelion multe dintre ele caută înspirație în ceea ce se află în tendințe.

FANATIK vine cu o serie de propuneri pentru cele care nu s-au decis încă ce manichiură și ce machiaj să poarte în seara de Crăciun și în cea de Revelion. Am selectat mai jos modele de unghii și make-up în tendințe pentru anul acesta.

ADVERTISEMENT

Modele de unghii pentru Crăciun și Revelion

La fel ca în ceilalți ani, printre primele modele de unghii căutate sunt cele care conțin elemente specifice perioadei Crăciunului și Revelionului. Vorbim aici despre fulgi de zăpadă, reni, oameni de zăpadă, cadouri, chiar și brăduți, toate desenate minuțios pe unghii.

Unghiile roșii, mereu printre modelele preferate pentru Crăciun

Sunt multe doamne și domnișoare care de Crăciun preferă manichiura clasică, folosind culoarea roșu, predominantă în timpul sărbătorilor de iarnă. Această nuanță purtată pe unghii denotă demnitate și putere, potrivit psihologilor. Fiind o culoare intensă, roșu simbolizează în același timp iubirea, legăturile de sânge sau puterea.

ADVERTISEMENT

Sclipiciul pe unghii, folosit cu diferite nuanțe

Fie ca este folosit pe nuanțe de nude, pe culori închise sau chiar pe culoarea naturală a unghiei, sclipiciul este una dintre opțiunile alese de doamne și domnișoare când vine vorba de modele de unghii pentru Crăciun sau Revelion 2022.

Verdele, printre preferințele de modele de unghii pentru Crăciun și Revelion 2022

Culoarea verde folosită pe unghii se spune că este pentru femeile perfecționiste. Fiind nuanța naturii, verdele poate reprezenta prospețime, liniște, având un echilibru între rece și cald. Pentru Crăciun și Revelion verdele este folosit în combinații cu alb, auriu sau argintiu.

ADVERTISEMENT

Nuanțele de nude, la mare căutare pentru modelele de unghii pentru Crăciun și Revelion anul acesta

Pe lângă roșu, verde sau sclipici, nuanțele de nude sunt des alese de către doamne și domnișoare, atât în timpul anului, cât și pentru sărbătorile de iarnă. Cu diferite desene sau simple, unghiile nude reprezintă naturalețe și simplitate.

Machiajul pentru seara de Crăciun

Crăciunul este o sărbătoare pe care mulți dintre oameni o petrec acasă, cu familia. Chiar și așa, doamnele și domnișoarele sunt atente atunci când vine vorba de machiaj. Pentru pleoape, anul acesta se poartă culorile nude, dar și mai îndrăznețe.

ADVERTISEMENT

Model machiaj de seară pentru Crăciun: pleoape nude și ruj roșu

Din seara de Crăciun nu lipsește mai niciodată nuanța de roșu pe buze. Este o culoare căutată în perioada sărbătorilor de iarnă și în ceea ce privește machiajul, nu doar manichiura.

Pentru femeile mai îndrăznețe, există și modele de machiaj pentru seara de Crăciun mai extravagante. Verde, roșu, albastru, galben sau negru sunt culorile cu care se pot face adevărate picturi pe ploape.

Machiaj pentru seara de Revelion

Pentru petrecerea de Revelion, femeile petrec destul de mult timp în fața oglinzii. Machiajul din seara trecerii în anul următor este important și necesită mai multă atenție și timp de realizare.

Pentru trecerea din 2021 în 2022 vorbim de machiaje mai îndrăznețe, de la culori aprinse la strasuri lipite pe pleoape.

Totodată, se poartă glitterul (sclipiciul), în mai multe culori, adăugat peste pleoapele machiate cu nuanțe de nude. Nu rămâne deoparte nici tușul.

“Un ten luminos și eyeliner cred că rămân mereu în preferințele clientelor. De la acestea te poți juca fie adăugând puțin glitter la machiajul ochilor sau un eyeliner grafic – tehnică propusă recent pe rețelele de socializare. Și machiajul tip smokey, pe nuanțe calde, mult mai soft, este încă în tendințe și se potrivește aproape oricărei fizionomii sau ocazii”, a spus pentru FANATIK, Diana Stoica, make-up artist.

Va fi luată în calcul și culoarea anului 2022 pentru machiajul de Revelion. Very Peri este o nuanță nouă care, potrivit Pantone Color Institute, simbolizează creativitatea și inventivitatea.

ADVERTISEMENT