News

Modelul Bianca Dobroiu s-a vindecat de coronavirus după 74 de zile. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ieșit din casă

10.05.2020 | 17:00
Modelul Bianca Dobroiu sa vindecat de coronavirus dupa 74 de zile Care a fost primul lucru pe care la facut cand a iesit din casa
ADVERTISEMENT

Modelul Bianca Dobroiu (22 de ani) se numără printre primele persoane din Bologna care au fost infectate cu noul tip de coronavirus, aceasta vindecându-se după 74 de zile de stat în carantină. Frumoasa româncă a dezvăluit cum s-a simțit în această perioadă, dar și care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a fost declarată vindecată.

Bianca Dobroiu s-a vindecat de COVID-19. Modelul a stat 74 de zile în carantină

Frumoasa blondină este una dintre puținele persoane care a suferit de coronavirus pentru o perioadă foarte lungă de timp. Bianca Dobroiu a fost nevoită să stea în carantină, într-o cameră din propria casă din Bologna, Italia, câteva săptămâni bune pentru că majoritatea testelor i-au ieșit pozitive.

ADVERTISEMENT

Modelul român a fost infectat cu noul tip de coronavirus timp de 74 de zile, cadrele medicale negăsind motivul pentru care boala a persistat atât de mult. Bianca Dobroiu a primit recent o veste excelentă din partea medicilor din Bologna, poate ieși din casă fiind vindecată complet de COVID-19.

Ce a făcut Bianca Dobroiu prima oară când a ieșit din casă

Bianca Dobroiu a mărturisit că îi era foarte dor să iasă afară din camera în care a stat în carantină, motiv pentru care primul lucru pe care l-a făcut după ce a fost vindecată a fost să meargă în parc.

ADVERTISEMENT

Tânăra a făcut puțină mișcare în aer liber, fotografiindu-se purtând mască de protecție. Modelul a postat imaginile în mediul online unde a făcut și prima declarație mărturisind că aștepta cu nerăbdare ziua în care coșmarul să se termine.

„74 de zile, două luni și jumătate închise în cameră, două luni și jumătate de anxietate și stres, două luni și jumătate de medici, de probe constante de sânge, de tampoane, de rezultate care m-au scăzut în fiecare zi mai mult.

ADVERTISEMENT

Au trecut două luni de iad și știu că nu toată lumea va înțelege, dar eu, care am trăit-o personal, vă pot spune doar că au trecut două luni care mi-au marcat viața atât de mult. Două luni care au părut ani, două luni și jumătate infinite. Dar suficient. 

Astăzi și eu pot spune că am învins • coronavirusul •, pot spune că am câștigat în cele din urmă. Aștept această zi de prea multă vreme și a fost o bucurie imensă … aproape că m-a făcut să mă simt ca să revin la viața normală după atâta timp. S-a terminat, s-a sfârșit”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram. 

ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care boala a persistat 74 de zile

„A fost un coșmar, zilele au sens din nou acum. O emoție unică, nu mi se pare adevărat, au trecut zile foarte lungi, cred că nu mi-am analizat atât de mult camera… 

Doctorul m-a trezit ieri dimineață: «Ești fericită? Rezultatul e negativ!». A fost un coșmar, cine nu a experimentat ​​pe propria piele nu poate înțelege. Acum este ca și cum zilele au din nou sens”, a mai spus modelul român, relatează La Repubblica.

Tânăra de 22 de ani a făcut pe timpul celor 74 de zile nu mai puțin de 11 teste. Două dintre acestea au ieșit negative, 2 incerte, în timp ce restul au fost pozitive. Bianca Dobroiu a fost o perioadă internată în secția de boli infecțioase, dar ulterior a fost externată stând în carantină, într-o cameră, acasă.

În momentul de față cadrele medicale din Bologna încearcă să afle motivul pentru care modelul român a fost infectat cu COVID-19 o perioadă atât de lungă.

Specialistul în boli infecțioase din Sant’Orsola, Luciano Attard, a declarat că Bianca Dobroiu a devenit între timp un studiu de caz, echipa sa lucrând în continuare pentru a afla de ce tânăra a fost bolnavă mai bine de două luni.

„Din câte știm, este un record. Acum încercăm să înțelegem de ce a fost pozitivă atât de mult timp. Lucrăm la ipoteze și analizăm pozitivitatea pe care am putea să o definim pe termen lung.

Există opt pacienți, pozitivi începând de acum opt săptămâni”, a declarat specialistul din Bologna, relatează observatornews.ro.

 

 

ADVERTISEMENT