EXCLUSIV / Cum iese COPOS din PUŞCĂRIE! "O va face"

Rapid, gigi becali, copos

Şi-aşa era morocănos el, George Copos, şi-n libertate, dar acolo, la Rahova, în puşcărie, unde fostul patron al Rapidului vede lumina zilei doar din spatele gratiilor, nu precum Gigi, care iese la muncă şi se mai duce chiar şi pe acasă, în permisi! Aşa că, în celula lui, cîteodată singur, dar mereu trist, George a luat hotărîrea care-i va schimba viaţa. Sau ore din viaţă: va scrie o carte.

Ca un trăznet a căzut peste capul lui George Copos sentinţa: 3 ani şi 8 luni de puşcărie, pentru faptele din dosarul ”Transferurilor”. Alături de alţi şapte grei ai fotbalului, George s-a dus după gratii. La Rahova, în celulă cu Gică Popescu şi cu Meme Stoica. Apoi, o altă lovitură pentru cel a cărui lume se scufundă: încă patru ani de puşcărie, în dosarul ”Loteria”. Pentru el, lumea chiar s-a scufundat.

Gigi-Becali-1

Taban confirmă: Copos s-a apucat de scris!

Chinuit de gînduri în miez de noapte, supărat că nici măcar un regim de detenţie deschis nu are, lui George Copos i-a sclipit mintea. Va scrie şi el o carte, aşa cum prietenul lui Gigi a făcut şi, astfel, poate va beneficia de regimul mult dorit, ba chiar şi de o eventuală scurtare a pedepsei care a căzut pe umerii lui firavi. Nu ştie încă despre ce va scrie, dar nu-i bai, ar avea mult prea multe de povestit şi mult prea puţin timp s-o facă. Timpul de după gratii, fireşte.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

George-Copos2

George Taban, omul de încredere al lui Copos, a dezvăluit planul celui care suferă la Rahova. "Domnul Copos s-a apucat să scrie o carte, însă nu am idee în ce domeniu. Are cunoştinţe de economie, dar nu pot spune că despre o asemenea carte este vorba", a spus, pentru FANATIK.RO, George Taban, fost preşedinte şi administrator al bazei Pro Rapid.

8 luni se împlinesc astăzi de cînd George Copos este încarcerat în urma Deciziei Curţii de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor

pusccc

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663