Fotbal intern

Modificări importante de regulament în preliminariile Euro U-21! Cinci schimbări permise într-un meci

10.09.2019 | 19:34
Modificari importante de regulament in preliminariile Euro U21 Cinci schimbari permise intrun meci

România a debutat în preliminariile Euro U-21 împotriva Danemarcei, cealaltă favorită a grupei de calificare. “Tricolorii” lui Mirel Rădoi care au jucat în vară în semifinalele competiției, au început o nouă campanie cu scopul de a repeta prestația din vară, când Germania ne-a oprit din drumul spre trofeu, 2-4. Însă, din aceste preliminarii vor fi câteva schimbări importante la aceste meciuri. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.50 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la Lituania – Polonia. Vezi aici toate cotele!

Modificări importante de regulament în preliminariile Euro U-21!

Astfel, UEFA a hotărât ca din actualele preliminarii Euro 2021, în meciurile internaționale de tineret să fie permise cinci schimbări într-un meci, cu două mai mult decât permitea până acum regulamentul. Obiecție importantă: cele 5 schimbări trebuie să fie făcute în trei întreruperi ale meciului. Dacă vor fi folosite toate schimbările într-un meci, selecționerul trebuie să schimbe câte doi sau trei jucători în același timp.

Pentru România și Danemarca este primul meci al grupei de calificare. Ambele formații au fost în vară la Campionatul European, însă danezii au pierdut în faza grupelor. Din lotul convocat împotriva Danemarcei de Mirel Rădoi, 9 jucători au fost și la Euro 2019: Alex Pașcanu, Tudor Băluță, Florinel Coman, Darius Olaru, Vlad Dragomir, Adrian Petre, Radu Boboc, Ricardo Grigore și Andrei Ciobanu.

Modificări importante de regulament în preliminariile Euro U-21! Cinci schimbări permise într-un meci
Modificări importante de regulament în preliminariile Euro U-21! Cinci schimbări permise într-un meci

România U-21, victorie în primăvară împotriva danezilor

Este unul dintre derby-urile grupei pentru România și poate cel mai greu meci din aceste preliminarii. Selecționata U-21 a Danemarcei își joacă meciurile la Aalborg și nu a mai pierdut o confruntare pe teren propriu de 10 ani.

În luna martie, România U-21 și Danemarca U-21 au jucat un meci de pregătire pentru Campionatul European din Italia. Atunci, selecționata lui Mirel Rădoi s-a impus cu 1-0 datorită golului înscris de Denis Drăguș, în finalul primei reprize.

 

 

Tags: