Life

Modificări în grila Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea lui Denise Rifai

Grila postului de televiziune Kanal D suferă câteva modificări începând cu ziua de duminică, 8 mai 2022! Denise Rifai este una dintre vedetele vizate de noile schimbări!
06.05.2022 | 16:48
Modificari in grila Kanal D Ce se intampla cu emisiunea lui Denise Rifai
Schimbări în grila Kanal D. Denise Rifai, mai repede pe micul ecran. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Kanal D anunță câteva modificări importante în grila de programe, chiar de duminică, 8 mai 2022.

Denise Rifai, cu 45 de minute mai devreme pe micul ecran pentru a pune cele 40 de întrebări

Mai exact, emisiunea „40 de întrebări” prezentată de Denise Rifai va începe mai repede față de ora obișnuită. Invitata de marca a noii ediții, Maia Morgenstern, își va dezvălui marile secrete profesionale și personale cu 45 de minute mai devreme.

ADVERTISEMENT

Dacă săptămâna trecută emisiunea începea la ora 22:00, începând cu 8 mai, aceasta va fi difuzată de la ora 21:15. Va ocupa, așadar, tronsonul de prime-time!

O altă surpriză din noua grilă Kanal D are legătură cu unul din cele mai urmărite seriale turcești.  Seria „Ramo”, difuzată până acum în fiecare zi de luni și marți între orele 23:00 și 00:30 va fi pe micile ecrane doar lunea.

ADVERTISEMENT

Fanii producției turcești vor primi o porție dublă începând cu data de 9 mai. Serialul este programat între orele 23:00 și 01:45. Marțea, în locul serialului „Ramo”, Kanal D difuzează reluarea comediei „Strada speranței”, ale căror episoade pot fi văzute prima oară sâmbăta și duminica de la ora 20:00.

Serile de sâmbătă se anunță și ele unele cu totul speciale. Imediat după „Strada speranței”, sitcomul în care joacă o serie de actori cunoscuți precum Diana Dumitrescu sau Jojo (Cătălina Grama), Kanal D a pregătit câteva filme artistice.

ADVERTISEMENT

Kanal D pariază pe filme de top în serile de sâmbătă

Astfel, pe 14 mai, între orele 21:15 – 23:00 va fi difuzat filmul „Recurs la răzbunare”, o producție a anului 2017. Un avocat pornește în căutarea asasinului fiicei și soției sale într-un thriller de excepție.

De la ora 23:00, telespectatorii vor avea ocazia să vizioneze „Răzbunarea mercenarului”, un film regizat în anul 2006 de Don E. FontLeRoy, care îl are în distribuție pe Steven Seagal.

ADVERTISEMENT

Bruce Willis le de întâlnire telespectatorilor postului turc de televiziune sâmbătă, pe 21 mai, de la ora 21:15 în filmul „Represalii” (2018). În aceeași sâmbătă, de la 23:00, Kanal D difuzează „Fără egal”, o peliculă în regia lui Walter Hill.

Celelalte emisiuni și seriale de televiziune nu au suferit modificări. „Teo Show”, „Casa iubirii”, „Dimineața cu noi” și „Jocul cuvintelor” vor fi pe micile ecrane după orarul obișnuit.

ADVERTISEMENT