Fotbal intern

Moldovenii şochează înainte de meci! “Rapid e mai important decît Steaua!”

STEAUA. Aflaţi în zona retrogradării în clasamentul Ligii 1, oficialii lui CSMS Iaşi consideră că partida cu Rapid, din campionat, este mult mai importantă decît meciul cu Steaua din Cupa...
28.10.2014 | 17:06
Moldovenii socheaza inainte de meci Rapid e mai important decit Steaua
ADVERTISEMENT

STEAUA. Aflaţi în zona retrogradării în clasamentul Ligii 1, oficialii lui CSMS Iaşi consideră că partida cu Rapid, din campionat, este mult mai importantă decît meciul cu Steaua din Cupa României de marţi (20:30). Surprinzător, jucătorii şi antrenorul Nicolo Napoli nu consideră că duelul cu liderul campionatului primează în detrimentul partidei cu rivala Stelei din Giuleşti, Rapid!

martin-mikovic-alexandru-cretu-57914

STEAUA. Mijlocaşul defensiv şi speranţa clubului din Copou, Alexandru Creţu, priveşte meciul pe care echipa sa o să îl joace împotriva Stelei ca fiind lipsit de intensitate. Mai mult, fotbalistul de 22 de ani speră că lipsa lui Rusescu şi Keşeru din angrenajul Stelei îi va ajuta pe moldoveni să cîştige meciul din Cupa României. “Meciul cu Steaua este unul normal chiar dacă este o echipă puternică şi asta se vede din poziţia în clasament. Noi ne pregătim la fel întodeauna, indiferent de adversar, iar acum nu avem nimc de pierdut. Absenţa celor şase o să se simtă cu siguranţă, mai ales cea a lui Keşeru. Este un jucător care poate să facă diferneţa în orice minut din meci, are o valoare incontestabilă. Nu ştiu dacă o să avem primă pentru acest meci, o să aflăm asta înainte să ieşim pe teren”, a declarat Creţu pentru FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

“Accidentările Stelei nu ne avantajează!”

 STEAUA. Preşedintele executiv al echipei CSMS Iaşi, Florin Prunea a declarat că suporterii ieşeni merită o bucurie după numeroasele neplăceri din campionat cauzate de echipa favorită. “În Cupa României se poate întîmpla orice. Chiar dacă în campionat nu avem nicio victorie, eu cred că ne putem califica în sferturile Cupei. Vrem să mergem mai departe şi sperăm să le oferim suporterilor noştri o bucurie. Este un singur meci, într-o singură manşă, şi merge mai departe echipa care greşeşte mai puţin şi care munceşte mai mult. Nu cred că accidentările din lotul Stelei ne vor avantaja foarte mult, Steaua are un lot echilibrat şi valoros, poate face cu uşurinţă două echipe. În ceea ce ne priveşte, vom alinia cea mai bună formulă posibilă, pentru că jucătorii au timp să se refacă pînă la meciul din campionat cu Rapid”, a punctat şi preşedintele formaţiei din Copou, Florin Prunea.

STEAUA. Părerile oficialilor moldoveni sînt împărtăşite inclusiv de antrenorul Nicolo Napoli, italianul afirmînd că întîlnirea cu formaţia feroviară îl preocupă mai mult decît întîlnirea cu din Cupa României. “Partida cu Steaua este importantă, dar recunosc că un interes şi mai mare prezintă pentru noi întîlnirea cu Rapid, din campionat. În schimb, pentru Steaua meciul se anunţă extrem de important,  are ca obiectiv cîştigarea trofeului, dar mai ales pentru că adversarul nostru vine după eşecul cu ASA Târgu Mureş, ce vor dori să-l dea mai repede uitării. Vrem să facem un meci bun şi să ne calificăm, a încheiat Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: