Modric are lumea la picioare: “Merită finala, Cupa Mondială şi Balonul de Aur!”

Tibi Demeter   
in CM 2018
12/07/2018, 00:50
Modric are lumea la picioare: “Merită finala, Cupa Mondială şi Balonul de Aur!” GALERIE FOTO
Luka Modric la CM 2018

Luka Modric, căpitanul Croaţiei şi motorul echipei conduse de Zlatko Dalic, a avut un sezon de excepţie cu Real Madrid şi a găsit, la 32 de ani, resursele necesare pentru a-şi conduce din teren echipa naţională spre o finală de Campionat Mondial la care nu visa nimeni.

Luka Modric şi Zlatko Dalic după prestaţia din meciul Croaţia - Anglia 2-1
Luka Modric şi Zlatko Dalic după prestaţia din meciul Croaţia – Anglia 2-1

Luka Modric la CM 2018Cu patru Ligi ale Campionilor şi alte trofee importante câştigate pe Santiago Bernabeu lui Modric îi mai lipsesc doar două lucruri în cariera de fotbalist: Cupa Mondială şi Balonul de Aur. Mijlocaşul este foarte aproape să cucerească ambele trofee pe 15 iulie, în finala disputată la Moscova. Un eventual succes al Croaţiei îi garantează într-o mare măsură şi victoria lui Modric în cursa pentru Balonul de Aur.

Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid: “Merită finala, Cupa Mondială şi Balonul de Aur!”

Spaniolii au avut un titlu sugestiv dedicat căpitanului Croaţiei după victoria din semifinalele Campionatului Mondial 2018. Ziariştii iberici îl văd pe fotbalistul lui Real Madrid principalul favorit la câştigarea Balonului de Aur în cazul în care obţine titlul mondial cu trupa lui Dalic.

 “Este un jucător care merită să-i fie recunoscute reuşitele. Un jucător care îşi face colegii să joace mai bine. Merită să câştige trofee individuale, merită Balonul de Aur”, au mai scris cei de la Marca.

665 de minute a jucat Luka Modric la CM 2018, cele mai multe

2 goluri

1 pasă decisivă

112 prezenţe în tricoul naţionalei Croaţiei

Închide ×