Dezastru la Real Madrid! După Ronaldo şi Modric riscă puşcăria! 5 ani pentru SPERJUR!

Parcă este o modă ca jucătorii lui Real Madrid să intre pe mâna legii în această vară. După Cristiano Ronaldo, o altă mare vedetă a campionilor Europei, Luka Modric, este cercetat de justiţia din Croaţia pentru declaraţii false. Este vorba despre cazul de corupţie în care e implicat Zdravko Mamic, preşedintele lui Dinamo Zagreb, legat de transferul lui Modric la Tottenham, din 2008.

"Am plecat în Anglia pentru 21 de milioane de euro, iar eu am primit o parte din această sumă. Când banii au intrat în contul lui Dinamo, am luat jumătate. Din cele 10,5 milioane ale mele, i-am oferit jumătate lui Zdravko Mamic, în baza unui acord individual, încheiat între mine şi patronul de la acea vreme", a recunoscut Modric, în urmă cu cinci zile.

Dacă va fi găsit vinovat, Modric riscă să fie pedepsit cu închisoare între şase luni şi cinci ani.

Problemele cu legea au făcut ca mijlocaşul de 31 de ani al lui Real Madrid să cadă de pe soclu în ochii fanilor, care i-au cerut, prin intermediul unor bannere şi a unor inscripţii pe diverse ziduri din Zagreb, să renunţe la banderola de căpitan al echipei naţionale.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Modric a fost transferat de către Tottenham, în 2008, în schimbul a 21 de milioane de euro. După patru ani, el a plecat la Real Madrid, în schimbul a 30 de milioane de euro.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933