Fotbal intern

Modul inedit găsit de arădeni pentru ca suporterii să vadă meciul UTA – Petrolul! Primarul orașului, atac la FRF

30.06.2020 | 11:16
Modul inedit gasit de aradeni pentru ca suporterii sa vada meciul UTA  Petrolul Primarul orasului atac la FRF
ADVERTISEMENT

UTA debutează în play-off-ul Ligii 2 cu un duel de marcă împotriva Petrolului Ploiești, pe teren propriu.

Chiar dacă fanii nu vor fi lăsați pe stadion, din cauza pandemiei de coronavirus, arădenii au găsit o metodă inedită pentru ca suporterii să poată să vadă meciul.

ADVERTISEMENT

Clubul le va pune la dispoziție fanilor un ecran imens, în Piața Avram Iancu, unde să se strângă și să urmărească partida cu „găzarii”.

Modul inedit prin care arădenii pot vedea meciul UTA – Petrolul

UTA își începe seria de meciuri decisive pentru promovarea în Liga 2 cu un meci împotriva Petrolului Ploiești, iar pe lângă biletele virtuale vândute de arădeni, clubul vine cu o nouă propunere inedită pentru ca fanii să poată vedea confruntarea.

ADVERTISEMENT

„Pe lângă ideea de a oferi bilete pentru arena virtuală, clubul nostru s-a gândit să creeze o punte între echipă și fani și prin chemarea acestora la un spectacol fotbalistic în aer liber.

Sigur, ne pare rău susținătorii noștri nu vor fi fizic pe arena, dar 500 dintre ei, atât cât ne permite legea, vor putea vedea în direct partida pe un LED amplasat în Piața Avram Iancu.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumim primăriei pentru că a răspuns pozitiv și foarte rapid solicitării noastre, în acest moment avem toate avizele necesare.

Hidratarea fanilor va fi asigurată de comercianții din zona Pieței, iar cu restul detaliilor organizatorice vom reveni în zilele ce urmează”, a declarat Alexandru Mezsar, fondatorul proiectului UTA.

ADVERTISEMENT

Atacul primarului Aradului la adresa FRF

Călin Bibarț, primarul interimar al Aradului, a lansat un atac la adresa Federației Române de Fotbal, în urma decizie de a scădea din avansul pe care UTA îl avea față de restul adversarelor din Liga 2.

„E o normalitate și o gândim și pentru următoarele meciuri. Facem primul pas spre Liga 1, indiferent de câte piedici ne vor mai pune miticii, ca s-o spun pe aia dreaptă”, a spus Călin Bibarț.

ADVERTISEMENT
Tags: