Sport

Modul inedit prin care fotbaliștii Unirii Dodești au sărbătorit promovarea în Liga a 4-a! S-au inspirat de la Andrei Rațiu

Unirea Dodești va juca în Liga a 4-a din sezonul viitor. Fotbaliștii formației din Vaslui au sărbătorit într-un mod inedit promovarea în divizia D.
26.06.2024 | 07:00
Modul inedit prin care fotbalistii Unirii Dodesti au sarbatorit promovarea in Liga a 4a Sau inspirat de la Andrei Ratiu
Modul inedit prin care fotbaliștii Unirii Dodești au sărbătorit promovarea în Liga a 4-a! S-au inspirat de la Andrei Rațiu. Sursa foto: Unirea Dodești Facebook
ADVERTISEMENT

Unirea Dodești va juca în Liga a 4-a din sezonul viitor. Fotbaliștii formației din Vaslui au sărbătorit într-un mod inedit promovarea în divizia D, sursa lor de inspirație fiind Andrei Rațiu, fundașul echipei naționale de fotbal a României.

Modul inedit prin care fotbaliștii Unirii Dodești au sărbătorit promovarea în Liga a 4-a! S-au inspirat de la Andrei Rațiu

Unirea Dodești a reușit să se califice în Liga a 4-a din Județul Vaslui, grație victorie în fața celor de la Sporting Juniorul Vaslui, cu scorul general de 8-2.

ADVERTISEMENT

Pentru a sărbătorii această performanță, care nu era în planul echipei din Vaslui, jucătorii Unirii Dodești s-au vopsit albastru în cap, sursa de inspirație fiind nimeni altul decât Andrei Rațiu, fundașul României de la EURO 2024.

Culoarea albastră, pe lângă faptul că este inspirată de la Andrei Rațiu, are și o semnificație specială pentru Unirea Dodești, fiind una dintre culorile tradiționale ale echipei din județul Vaslui.

ADVERTISEMENT

„Este un vis devenit realitate. Performanța realizată în acest sezon reprezintă ceea ce eu mi-am propus încă din luna august a anului trecut. Pentru început, obiectivul nostru a fost play-off-ul și apoi ne-am propus promovarea în Liga 4.

Îmi felicit jucătorii și nu pot decât să le mulțumesc pentru ce au obținut. Am dat de niște băieți de mare caracter, cu o bună creștere de acasă și foarte serioși. 85% dintre ei sunt noi legitimați și nu au mai jucat fotbal pe teren mare”, a declarat Marius Bucătaru, antrenorul Unirii Dodești, pentru Vremenouă.ro.

ADVERTISEMENT

Marius Bucătaru: „Ne gândim să ne batem pentru promovare în Liga a 3-a”

În ciuda faptului că tocmai ce au promovat în Liga a 4-a, deși nu era în plan, jucătorii Unirii Dodești le-au fost setat un obiectiv îndrăzneț și anume: promovarea în Liga a treia!

Tehnicianul formației din Liga a patra nu se așteaptă ca echipa sa se bată încă din primul sezon la promovare, dar speră ca în următorii ani, Unirea Dodești să fie o candidată serioasă pentru a juca în Liga a treia.

ADVERTISEMENT

„Este un moment grozav, un moment de sărbătoare. Trăim o mare bucurie, iar gândurile noastre se îndreaptă acum către viitor. Ne așteaptă adversari mult mai puternici, deplasări mai lungi și cheltuieli mai mari.

Le-am transmis jucătorilor că trebuie să viseze cât mai sus, iar acum ne gândim ca în 2-3 ani să câștigăm Liga 4 și să ne batem pentru promovarea în Liga 3. Mulțumesc suporterilor, sponsorilor și tuturor celor care au fost alături de noi”, a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

FABULOS! O INTREAGA ECHIPA S-A VOPSIT CA RATIU, IN ALBASTRU!

ADVERTISEMENT
Tags: