Fotbal intern

Modul inedit prin care Răzvan Oaidă de la FCSB își umple timpul în plină pandemie! Antrenamente și „Convorbiri cu Dumnezeu”

02.04.2020 | 14:28
Modul inedit prin care Razvan Oaida de la FCSB isi umple timpul in plina pandemie Antrenamente si Convorbiri cu Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă este unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lotul FCSB-ului, iar mijlocașul le-a arătat fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare, modul inedit prin care își umple timpul în plină pandemie.

Răzvan Oaidă între antrenamente și „Convorbiri cu Dumnezeu”

Răzvan Oaidă continue să se antreneze la domiciliu, iar mijlocașul FCSB-ului și-a surprins fanii cu mai multe postări pe rețelele de socializare, în care se antrenează, dar și în care a arătat că citește celebra carte „Convorbiri cu Dumnezeu” scrisă de Neale Donald Walsch.

ADVERTISEMENT
Cartea citită de Răzvan Oaidă. Sursă foto: Instagram
Cartea citită de Răzvan Oaidă. Sursă foto: Instagram

Mijlocașul FCSB-ului a fost lăudat de Gigi Becali după victoria împotriva Universității Craiova (4-1): „Sunt fericit pentru că Oaidă e jucătorul care a revenit, jucătorul care era, nu îl mai recunoșteam.

Mi-a plăcut nu doar pentru goluri, ci și cum a jucat. El nu a fost un jucător aseară. El era trei. Noi am jucat cu 13 jucători Era multiplicat. Alerga peste tot numai el”.

ADVERTISEMENT
Răzvan Oaidă. Sursă foto: instagram
Răzvan Oaidă. Sursă foto: instagram

Mama lui Răzvan, un model pentru el

Mama lui Răzvan Oaidă a trecut printr-un moment dificil în viață, acela de a se lupta cu cancerul și este cheia din spatele succesului tânărului fotbalist.

Ionica Oaidă a fost diagnosticată, în iulie 2017, cu cancer ovarian, dar nu s-a lăsat învinsă, ci a continuat lupta cu teribila boală.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să fiu un exemplu de urmat pentru copiii mei și pentru toate mămicile aflate în situații similare, pentru a demonstra că totul este posibil, că voința și puterea vin din interior, că există în fiecare dintre noi acel ceva ce ne îndeamnă să mergem mai departe.

Vreau să mă regasesc, să încep să mă iubesc mai mult decât am facut-o vreodată, deoarece cred în puterea de a lupta să obțin ceea ce-mi doresc, pentru că vreau să fiu și să mă simt frumoasă pentru mine și pentru toți cei dragi mie, pentru a învață să mă hrănesc sănătos”.

ADVERTISEMENT

„Sunt conștientă că doar respectând un anumit mod de viața și alimentație mă vor ajută în lupta mea cu boala, iar, datorită programului de întreținere voi reuși să înlătur stratul adipos care întreține prezența celulor canceroase”, a relatat mama lui Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT