ADVERTISEMENT
Fotbal international

Modul inedit prin care Tottenham celebrează Premiile Oscar 2020! Starurile lui Mourinho, vedete pe afişele celor mai cunoscute filme. FOTO

Autor: Andrei Șchiopu | 09.02.2020 | 20:53
Fotografiile făcute de Tottenham pentru a celebra Premiile Oscar 2020. Sursă foto: thesun.co.uk

Tottenham a lansat mai multe postere inspirate din filmele de Oscar, dar în care actorii principali au fost înlocuiți cu starurile lui Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

Fotografiile cu toate posterele modificate le puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus.

Modul inedit prin care Tottenham celebrează Premiile Oscar 2020!

Tottenham a lansat un mod inedit prin care să celebreze Premiile Oscar 2020 și a lansat o serie de poze modificate în photoshop cu fotbaliștii lui Jose Mourinho în locul actorilor din filme celebre.

ADVERTISEMENT

Un exemplu este filmul „Gone în 60 Seconds”, în care actorul principal a fost Nicolas Cage și pe care departamentul de social media al lui Tottenham l-a înlocuit cu Heung-Min Son, cu titlul „Son in 60 Seconds”.

Celebrul film „Happy Gilmore”, în care Adam Sandler a fost actor principal, a fost înlocuit cu Lucas Moura, având titlul „Happy Gilmoura”.

ADVERTISEMENT

Mourinho este deja un superstar

Jose Mourinho nu a apărut în imaginile făcute de Tottenham, dar el este deja un superstar. Ultima mostră din momentele de neuitat pe care portughezul le oferă s-a consumat după meciul cu Southampton.

Mourinho a fost nervos la adresa arbitrului, pe care l-a făcut idiot: „Cartonașul galben l-am primit pe merit, pentru că am fost nesimțit. Dar am fost nesimțit cu un idiot! Mai avem mult de lucrat, iar rezultatul nu trebuie să ne descurajeze, ci trebuie să vedem ce am greșit și să remediem”.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a declarat că partida cu Southampton i s-a părut ciudată: „A fost un meci ciudat din punctul meu de vedere. Nu ne-au creat prea multe probleme.

Au înscris un gol, după care s-au apărat bine. A fost destul de greu fără Son, lipsa lui ne limitează opțiunile pentru acel post. Este puțin cam nedrept rezultatul, dar așa a fost să fie”.

ADVERTISEMENT
  • 56 de ani a împlinit Jose Mourinho pe 26 ianuarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!