News

Mogulul Sârbu pregăteşte o nouă LOVITURĂ! Apare Smart TV! Vezi cine sunt numele GRELE din sport

09.04.2019 | 12:49
Mogulul Sarbu pregateste o noua LOVITURA Apare Smart TV Vezi cine sunt numele GRELE din sport

Mogulul care a inventat practic ProSport-ul și a revoluționat televiziunea și divertismentul se pregătește să intre puternic și pe zona TV de internet. Sârbu a creat excelență în media românească și vrea acum să atragă alături de el nume grele din TV, pregătind un adevărat careu de ași pentru cucerirea rapidă a „teritoriului”. Mogulul Adrian Sârbu vrea să atragă şi câteva nume grele din sport, printre care se numără Costi Mocanu, Raluca Arvat de la TVR, dar şi Leo Badea, producător la ProTV.

Smart TV va fi prima televiziune exclusiv online

Se anunță a fi marea lovitură din 2019. Și în TV, și în online. Adrian Sârbu, practic inventatorul show-ului de televiziune în România, pregătește în culise o nouă etapă importantă din cariera sa. FANATIK a aflat că mogulul care a pus pe șine tot ce înseamnă trustul Pro, de la Pro TV la ProX, la ProSport, la Acasă, vrea să cucerească și zona TV de online.

Adrian Sârbu a fost întotdeauna omul care să inoveze. Un pionier în ceea ce înseamnă televiziunea, sportul și divertismentul. Are acum un proiect care să revoluționeze și internetul. Vizionarul Media Pro, pentru că așa îi va rămâne probabil numele, s-a gândit la prima televiziune exclusiv online din România! Numele ales pentru noul post este Smart TV, iar grila acestuia va fi construită la fel ca a unei televiziuni generaliste. Doar că totul va fi vizibil doar pe internet. Emisiuni, filme, documentare, știri non-stop, dezbateri, transmisiuni în direct.

Smart Tv, o televiziune pe tipul Netflix

Când pornește la drum Smart TV

Iar trimiterea „bărcii” la apă nu este chiar așa departe. Din informațiile FANATIK se lucrează asiduu la acest proiect de câteva luni, iar luna iunie 2019 este data inițială pentru lansarea Smart TV.

Există și un plan de rezervă în cazul în care nu vor fi puse la punct toate detaliile pentru o lansare de elită a postului. Adrian Sârbu a discutat cu toți cei implicați în proiect și au decis că, dacă nu este gata „la centimă” totul în iunie, cel mai târziu în luna septembrie Smart TV va fi online.

Care este suma investită la început

Sună extrem de interesant tot ce pregătește echipa lui Adrian Sârbu, astfel că următoarea întrebare normală este câți bani se investesc în acest proiect premium. Veți fi surprinși să aflați că suma nu este deloc atât de mare încât să cazi pe spate.

Ne-am aștepta poate la milioane de euro, având în vedere proiectele anterioare ale lui Sârbu, dar nu este cazul acum. Informații din preajma omului de afaceri au dezvăluit pentru FANATIK că investiția inițială este de doar 500.000 de euro, urmând ca ulterior aceasta să fie mărită în funcție de modul de comportare al „produsului”.

Cine sunt greii alături de care Sârbu vrea să rupă norii la Smart Tv

Cu cine pleacă Adrian Sârbu la drum? Și aici sunt surprize foarte mari, pentru că mogulul ex-Pro vrea să creeze un adevărat careu de ași pentru reușita Smart TV. Alături de Sârbu vor veni, foarte probabil, alte trei nume grele din televiziunea din România.

Este vorba despre Marius Tucă, care a făcut un pas în spate atât în televiziune cât și în presă în ultimii ani, apoi Dan Diaconescu, omul-rating de acum mai puțin de 5 ani, iar careul va fi completat de Florin Călinescu. Sârbu a inventat celebrul talk-show al lui Călinescu, acum actorul vine să pună umărul la o nouă probabil realizare de excepție a „vizionarului Pro”. În afara greilor de mai sus, Adrian Sârbu va avea în echipă foarte mulți oameni cu care a lucrat în trecut și cu care a făcut performanță. Smart TV este la încălzire! Așteaptă pistolul de start!

Marius Tucă, unul dintre numele grele pe care Adrian Sârbu le vrea la Smart Tv

Costi Mocanu, marea lovitură a lui Sârbu pe sport!

Una dintre marile lovituri pe care Adrian Sârbu încearcă să o dea este cooptarea în echipa sa a lui Costi Mocanu, cel care se desparte la 1 aprilie 2019 de ProTV. După 25 de ani în echipa Pro, Costi Mocanu a decis că e momentul să schimbe aerul, el confirmând despărțirea zilele trecute. Adrian Sârbu încearcă să-l convingă în aceste zile pe Mocanu să se alăture proiectului Smart TV.

Sârbu ar dori ca Mocanu să se ocupe de tot ce înseamnă sport și dezvoltare a postului, să fie cel care să negocieze cât mai multe drepturi pentru trasmiterea competițiilor de interes major. În primul rând ar fi vorba despre competițiile sportive de impact, pentru că Smart TV va încerca să dea online foarte mult sport, dar și de drepturi de transmisie pentru alte întreceri. Costi Mocanu e văzut ca omul cel mai indicat pentru această intenție a lui Sârbu, el având aceste atribuții în fișa postului, mult timp, și la ProTV.

Tot pe zona de sport, din informaţiile FANATIK, Raluca Arvat, prezentatoare a ştirilor sportive la TVR şi în trecut la ProTV şi-a dat acordul să vină la Smart TV. În plus, Sârbu negociază în acest moment şi cu Leo Badea, unul dintre producătorii emisiunilor de sport de la ProTV.

Costi Mocanu va fi numit de Adrian Sârbu la secțiunea sport a Smart Tv

Probleme pentru Dan Diaconescu cu interdicția dată de justiție

Dan Diaconescu își dorește foarte mult să revină în televiziune, în presă în general, dar se confruntă și acum cu interdicția pe care a primit-o după ieșirea din închisoare. „Dan Diaconescu în direct”, supranumit după emisiunea celebră de la OTV, s-a adresat anul trecut Curții de Apel București pentru ridicarea interdicției, dar răspunsul a fost, momentan, negativ.

Eu sunt în arest la domiciliu, mă urmăresc paparazii şi se interpretează că am activitate la televizor. Lumea vorbeşte despre mine la radio, iar automat, eu am activitate la radio. Nu se înţelege dacă am voie în alte ţări. Sunt invitat la televiziuni în Italia şi nu ştiu dacă pot merge. Am de onorat nişte campanii publicitare. Chiar nu ştiu ce am voie şi ce nu am voie să fac. Vreau să respect legea, dar nu ştiu cum. Cum şi cât să mă ascund de presă şi de televiziune? Mă sună colegi de presă şi nu pot să răspund, ca să nu fie interpretat ca activitate. Eu ce să fac dacă am făcut istorie în televiziune? Ce să fac, să merg doar cu geamuri fumurii ca să nu mai fiu filmat şi să se interpreteze că am activitate?”, spunea Diaconescu în fața magistraților. Avocatul său a declarat că o astfel de pedeapsă nu există în lume, iar prevederile legale ce i se impută clientului său sunt extrem de vagi.

Dan Diaconescu a rupt rating-ul la OTV

Marius Tucă se pregătește de un nou show!

Un alt nume important din careul de ași pe care-l pregătește Adrian Sârbu este Marius Tucă, fostul director al „Jurnalului Național” și realizatorul emisiunii care i-a adus celebritate „Marius Tucă show”. De fapt, ca să păstrăm realitatea intactă, Marius Tucă s-a lansat în 1996 la Antena 1 cu emisiunea „Milionarii de la miezul nopții”, care peste doi ani a devenit „Marius Tucă show” și a rămas în grila Antenei până în 2004. În 2007, Tucă s-a mai „activat” cu câteva ediții, pe celebrul subiect „Elodia”, apoi și-a văzut de propriile business-uri.

În decembrie 2018, emisiunea „Marius Tucă show” s-a întors cu ediții speciale, prima pe 11 decembrie cu Nadia Comăneci. Emisiunea s-a auzit online pe Smart FM, post de radio deținut 99 la sută de fiica lui Tucă, dar a putut fi văzută și pe rețeaua de site-uri a lui Adrian Sârbu – mediafax.ro, gândul.info, prosport.ro, dar și pe platformele deținute de Marius Tucă: miscareaderezistenta.ro și smartfm.ro. Acum Marius Tucă se pregătește de un nou show, din iunie, pe Smart TV!

Adrian Sârbu este fostul patron al Pro Tv

Canal 31, punctul de pornire pentru Adrian Sârbu

Vizonarul media Adrian Sârbu a pornit la drum în iunie 1993 cu Canal 31, o televiziune care emitea doar în București. La puțin timp după ce a dat drumul la Canal 31, Sârbu se gândea cum să se dezvolte. A căutat un investitor străin care să-l ajute să pornească o televiziune națională. Ion Țiriac, care l-a ajutat inițial pe Sârbu, a renunțat, dar Sârbu a găsit ulterior soluția.

În noiembrie 1994 s-a întâlnit la Londra cu reprezentanții CME, care dăduseră drumul unei televiziuni de succes în Cehia. Ronald Lauder a venit la București și a acceptat să finanțeze ProTV, care s-a lansat pe 1 decembrie 1995, la ora 19:00, cu Știrile ProTV prezentate de Andreea Esca. Antologică a rămas declarația pe care a oferit-o Sârbu despre acel moment: „Lansarea ProTV din 1 decembrie 1995 a fost pentru mine ceva de domeniul trecutului, pentru că eu o trăisem cu ani de zile înainte”?)

Tags: