Fotbal international

Mohamed Salah, gest uriaş! Starul lui Liverpool s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului

11.01.2021 | 11:30
Mohamed Salah, gest uriaş! Starul lui Liverpool s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului
Mohamed Salah. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Vârful Mohamed Salah a donat tuburi de oxigen, care vor ajuta la salvare bolnavilor care au coronavirus, prin intermediul Nagrig Charity Association, către un spital din orașul său natal.

Salah s-a născut în localitatea Nagrig, din nord-vestul Egiptului. Vârful celor de la Liverpool, Mohamed Salah, a ajutat la finanțarea unei stații de ambulanță. Noua donație a jucătorului egiptean vine din cauza tragediei celor infectați cu coronavirus, care își pierd viața din cauza lipsei de oxigen.

Seria incredibilă a actelor de caritate făcute de vedeta lui Liverpool a continuat, după ce vârful lui Jurgen Klopp a donat tuburi de oxigen, către un spital din orașul său natal.

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah îi ajută pe bolnavii de coronavirus

Salah (28 de ani) a venit pe lume în Nagrig, în nord-vestul Egiptului, și i-a ajutat pe oamenii de acolo cu bani pentru a realiza o stație de ambulanță, o școală pentru fete, facilități pentru sport, dar și o stație de epurare pentru tratarea apei uzate.

Ultimul său act caritabil a fost făcut cu ajutorul Nagrig Charity Association, pe care fotbalistul a fondat-o în 2017. „Salah și familia lui au donat cilindrii cu oxigen către Basyoun Central Hospital pentru a ajuta pacienții cu COVID din Nagrig”, a spus Hassan Bakr, directorul NCA, pentru un post de radio din Cairo.

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah a evoluat în 16 meciuri în acest sezon pentru Liverpool în Premier League și a marcat de 13 ori. În Liga Campionilor a jucat în alte șase partide și a înscris 3 goluri. Salah este la Liverpool din 1 iulie 2017.

”Salah trece printr-o formă bună”

120 de milioane de euro este cota de piață a egipteanului, pe site-urile de specialitate. În cariera sa, Salah a mai evoluat la echipe ca AS Roma, Chelsea sau FC Basel. La Liverpool a ajuns de la AS Roma după ce italienii au plătit în schimbul său 42 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

“Mo Salah se simte bine, trece prin momente bune și printr-o formă bună. Asta e tot ce contează pentru mine. Nu avem poze de la antrenamentul de dimineață însă a fost foarte voios zâmbind mult”, a spus antrenorul lui Liverpool despre plecarea lui Salah.

„Real Madrid şi Barcelona sunt două cluburi de top. Cine ştie ce se va întâmpla în viitor? Acum sunt concentrat pentru a câştiga titlul şi Champions League din nou cu Liverpool”, a spus Salah despre posibilitatea de a juca la Real Madrid sau Barcelona.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri