Mohamed Salah, accidentare groaznică la cap în Newcastle – Liverpool! A fost scos de pe teren cu targa

Traian Terzian   
în Premier League
04/05/2019, 23:34
Mohamed Salah, accidentare groaznică la cap în Newcastle – Liverpool! A fost scos de pe teren cu targa GALERIE FOTO
Mohamed Salah a suferit o accidentare groaznică la cap în meciul Newcastle - Liverpool *foto: captură eurosport

Atacantul Mohamed Salah a suferit o accidentare groaznică la cap în meciul Newcastle – Liverpool, din etapa cu numărul 37, penultima din Premier League. Internaționalul egiptean a fost scos de pe teren cu targa, după ce inițial a primt îngrijiri medicale pe gazon.

Mohamed Salah, accidentare groaznică în Newcastle – Liverpool

În minutul 69 al întâlnirii Newcastle – Liverpool, Mohamed Salah a fost lovit în cap cu șoldul de portarul Martin Dubravka și a suferit o accidentare groaznică. El s-a prăbușit pe gazon, arbitrul a oprit imediat jocul, iar staful medical al ”cormoranilor” a pătruns imediat pe gazon pentru a-i acorda îngrijiri. Salah a dat un gol în partida cu Newcastle.

După mai multe minute în care staful medical al celor de la Liverpool l-au stabilizat pe Mohamed Salah, s-a luat decizia ca acesta să fie scos de pe teren cu targa în timp ce îți ținea mâinile la față. Internaționalul egiptean a fost înlocuit cu Divock Origi și primele informații sunt că nu va fi disponibil pentru meciul retur cu FC Barcelona din semifinalele Champions League.

Mohamed Salah este scos cu targa de pe teren după ce s-a accidentat în meciul Newcastle - Liverpool
Mohamed Salah este scos cu targa de pe teren după ce s-a accidentat în meciul Newcastle – Liverpool *foto: captură eurosport
Închide ×