Fotbal international

Mohamed Salah ameninţă că pleacă de la Liverpool! Nu vrea să fie coleg cu un fotbalist israelian

26.12.2018 | 17:19
Mohamed Salah ameninta ca pleaca de la Liverpool Nu vrea sa fie coleg cu un fotbalist israelian

Mohamed Salah ameninţă că pleacă de la Liverpool. Informaţia a apărut într-o publicaţie din Israel, care susţine că formaţia de pe “Anfield Road” vrea să-l transfere pe Moanes Dabour, fotbalist care evoluează pentru Red Bull Salzburg. Internaţionalul egiptean nu ar fi de acord să fie coleg cu un jucător israelian.

Moanes Dabour este unul dintre jucătorii aflaţi pe lista de transferuri a lui Liverpool, iar acest lucru ar putea duce la un conflict în vestiarul “cormoranilor”. Conform jurnaliştilor de la The Jerusalem Post, Mohamed Salah le-a transmis conducătorilor clubului de pe “Anfield” că va pleca de la echipă dacă internaţionalul israelian va fi transferat. În 1967, Egiptul şi Israelul s-au luptat în Războiul de şase zile. Israelienii au ieşit învingători şi au ocupat Fâșia Gaza, Peninsula Sinai, Platoul Golan și Cisiordania.

Mohamed Salah ameninţă că pleacă de la Liverpool. Agentul egipteanului neagă

Israelienii au scris despre faptul că Mohamed Salah ameninţă că pleacă de la Liverpool, însă agentul fotbalistului de 26 de ani susţine că jucătorul este concentrat doar la ceea ce are de făcut pe teren. În sezonul 2013-14, când egipteanul juca la FC Basel, a refuzat să dea mâna cu jucătorii lui Maccabi Tel Aviv, în dubla din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. După cinci ani de la acest eveniment, jurnaliştii de la The Jerusalem Post au reamintit acest moment.

Mohamed Salah ameninţă că pleacă de la Liverpool dacă Moanes Dabour va fi transferat
Mohamed Salah ameninţă că pleacă de la Liverpool dacă Moanes Dabour va fi transferat

Moanes Dabour este urmărit cu atenţie de “cormorani”, iar cifrele acestuia sunt de-a dreptul feomenale. În actualul sezon, atacantul de 26 de ani a marcat 20 de goluri în 30 de meciuri jucate pentru Red Bull Salzburg în toate competiţiile. Internaţionalul israelian a jucat până în prezent pentru Maccabi Nazaret, Maccabi Tel Aviv şi Grasshopper Zurich. Recent, Moanes Dabour a oferit un interviu în presa din Israel în care a declarat că este un mare fan al lui Arsenal, iar idolul său din copilărie era Thierry Henry.