Sport

Mo Salah și-a ales echipa în cazul în care nu semnează prelungirea cu Liverpool! Transfer spectaculos plănuit la vară

Potrivit ziarului britanic The Sun, Mohamed Salah este tentat să se transfere la FC Barcelona. Trupa catalană încearcă să dea lovitura chiar în această vară.
19.03.2022 | 10:49
Mo Salah sia ales echipa in cazul in care nu semneaza prelungirea cu Liverpool Transfer spectaculos planuit la vara
Mohamed Salah este deschis la un transfer pe Camp Nou. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mo Salah are un nou sezon de excepție la Liverpool! A marcat 28 de goluri și a dat 10 pase decisive în toate competițiile până acum. Dar este posibil ca în vară să plece din Premier League.

Mo Salah la Barcelona? Alternativa catalanilor în cazul în care nu rezolvă transferul lui Haaland

Contractul lui Salah cu Liverpool expiră abia în 2023, dar viitorul atacantului pare incert, potrivit ultimelor informații din presa britanică. Din acest motiv, Barcelona încearcă să profite, privindu-l pe starul din Premier League ca pe o alternativă mai puțin costisitoare dacă transferul lui Erling Haaland eșuează.

ADVERTISEMENT

Catalanii ar fi dispuși să plătească 70 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Mo Salah de la Liverpool, conform ziarului spaniol Sport.es. Dar Liverpool ar putea cere o sumă mult mai mare pentru jucătorul egiptean, fiind totodată constrânsă de expirarea contractului în 2023.

„Cormoranii” estimează cota de transfer a lui Mohamed Salah la o valoare de 83 de milioane de lire sterline (aproximativ 100 de milioane de euro).

ADVERTISEMENT

Dacă atacantul lui Liverpool nu reușește să negocieze un acord până la vară, el ar putea fi pus pe lista de transferuri a clubului pentru a nu-l pierde pe gratis anul următor.

Ce a zis Mohamed Salah despre negocierile pe care le are cu Liverpool

Mohamed Salah a vorbit despre viitorul său şi a spus: „Vreau să rămân, dar nu este decizia mea. Este în mâinile lor. Ei știu ce vreau. Nu cer lucruri nebunești”.

ADVERTISEMENT

Egipteanul ar putea fi dornic să îmbrace tricoul Barcelonei, după ce a vorbit cu ibericii în urmă cu doi ani. La acea vreme, formaţia de pe “Camp Nou” nu și-a permis transferul atacantului din cauza sumei de transfer, dar situația contractuală de acum îl pune din nou în vizorul catalanilor.

Mohamed Salah a ajuns pe Anfield în 2017, după ce a plecat de la AS Roma. În această perioadă, Liverpool a câștigat, și datorită contribuției aduse de Salah, cinci trofee, printre care: Premier League, Cupa Ligii Angliei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al cluburilor.

ADVERTISEMENT