Sport

Mohamed Salah, criticat din cauza unei fotografii lângă bradul de Crăciun: „M-ai dezamăgit”

Mohamed Salah a fost ținta unor critici din cauza unei fotografii lângă bradul de Crăciun, postată pe rețelele de socializare.
25.12.2022 | 16:38
Mohamed Salah criticat din cauza unei fotografii langa bradul de Craciun Mai dezamagit
Mohamed Salah a fost criticat de fanii musulmani pentru postarea cu bradul de Crăciun. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Mohamed Salah a ținut să transmită o urare fanilor printr-o fotografie pe rețelele de socializare, în care starul lui Liverpool se află alături de familia sa în jurul tradiționalului brad de Crăciun. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a fost criticat de fanii musulmani.

Mohamed Salah, fotografie cu familia lângă bradul de Crăciun

Mohamed Salah a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de soția sa, Magi și cele două fiice, Makka și Kayan, în jurul bradului de Crăciun.

ADVERTISEMENT

„Crăciun fericit”, a fost mesajul atașat de Mohamed Salah, care avea să ajungă ținta criticilor venite din partea fanilor cu aceeași religie a egipteanului.

În mod tradițional, musulmanii nu sărbătoresc Crăciunul, însă o parte dintre ei iau parte la tradițiile care au loc în timpul sărbătorii creștine.

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah, criticat de fanii musulmani din cauza fotografiei cu bradul de Crăciun

Fanii musulmani ai superstarului de la Liverpool s-au înfuriat și l-au criticat pe Mohamed Salah prin intermediul comentariilor. „Sunt fan Liverpool de când m-am născut, dar voi înceta să susțin clubul pentru că sărbătorești Crăciunul cu creștinii. Tocmai m-ai pierdut ca fan Mo Salah. La revedere!”a fost unul dintre comentarii.

„Mo Salah, te-am iubit ca fan al Madridului. Te-am văzut ca pe un jucător excelent și m-ai inspirat mereu. Totuși, după acest tweet, nu te mai pot vedea ca modelul meu”, a fost o altă reacție.

ADVERTISEMENT

„M-ai dezamăgit. Dacă nu ștergi acest tweet, va trebui să nu te urmăresc”, a fost un alt comentariu din partea fanilor de religie musulmană.

Totuși, unii dintre fanii au sărit în apărarea fotbalistului de pe Anfield. „Cea mai așteptată postare de Crăciun anual. Crăciun fericit!”, a fost una dintre reacțiile pro.

ADVERTISEMENT

Liverpool, duel cu Aston Villa de Boxing Day

Liverpool va disputa mâine, 26 decembrie, de Boxing Day, a doua partidă oficială după încheierea Campionatului Mondial din Qatar. „Cormoranii” vin după înfrângerea cu Manchester City, scor 2-3 în optimile Cupei Ligii Angliei.

Mohamed Salah a marcat împotriva formației lui Pep Guardiola în minutul 48. Formația lui Jurgen Klopp, care se află pe locul 6 în Premier League, o va înfrunta pe Aston Villa, de la ora 19:30.

ADVERTISEMENT