Premier League

Mohamed Salah, incert pentru derby-ul cu Manchester United: ”Vom lua o decizie după ultimele antrenamente”. De Gea, out din planurile lui Solskjaer

19.10.2019 | 09:50
Mohamed Salah incert pentru derbyul cu Manchester United Vom lua o decizie dupa ultimele antrenamente De Gea out din planurile lui Solskjaer
ADVERTISEMENT

Derby-ul Angliei dintre Manchester United și Liverpool, programat duminică, de la ora 18:30, pe ”Old Trafford”, s-ar putea disputa fără doi dintre cei mai importanți jucători din cele două echipe. Dacă la gazde, portarul David De Gea are șanse de 99,9% de a ratat duelul din etapa a 9-a de Premier League, la oaspeți prezența pe teren a lui Mo Salah este incertă.

Mohamed Salah, incert pentru derby-ul cu Manchester United: ”Vom lua o decizie după ultimele antrenamente”

Antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, încă nu este sigur dacă se poate baza pe serviciile golgheterului echipei din sezonul trecut de Premier League, Mohamed Salah. Egipteanul a ieșit accidentat din ultimul meci de campionat cu Leicester (2-1) și a ratat meciul naționalei Egiptului din această pauză internațională.

ADVERTISEMENT

În prelungirile meciului cu Leicester de pe Anfield, Hamza Choudhury a avut o intrare foarte dură asupra egipteanului, iar Klopp a fost nevoit să-l schimbe. Despre evoluția stării lui Salah, germanul a vorbit în conferința de presă de vineri: ”Starea sa este una mai bună, însă cât de bună nu știm exact. Va trebui să așteptăm, acesta e adevărul. Mai sunt două sesiuni de antrenament înainte de meci și nimic nu e stabilit încă”.

Klopp a oferit și două vești excelente fanilor lui Liverpool: revine Alisson
Klopp a oferit și două vești excelente fanilor lui Liverpool: revine Alisson. Sursa foto: hepta.ro
03 March 2019, England, Liverpool: Liverpool’s goalkeeper Alisson Becker in action during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park. Photo: Peter Byrne/PA Wire/dpa

Klopp a oferit și două vești excelente fanilor lui Liverpool: revine Alisson

Dacă Mo Salah e incert pentru deplasarea de duminică, alți doi oameni de bază din angrenajul campioanei Europei sunt recuperați și s-au antrenat normal cu echipa: ”Alisson arată perfect refăcut.”, a spus germanul în fața presei britanice. De asemenea, Joel Matip este și el alături de echipă și se antrenează normal.

ADVERTISEMENT

În tabăra ”diavolilor”, Ole Gunnar Solskjaer se confruntă cu o pierdere uriașă în perspectiva următoarelor meciuri. Unul dintre cei mai buni oameni din ultimele sezoane, portarul David De Gea, s-a accidentat la națională și ratează derby-ul: ”Nu mă aștept ca De Gea să joace duminică. Partea bună e că accidentarea sa nu e atât de gravă. Inițial credeam că nu-l vom avea până la următoarea pauză internațională”, a spus norvegianul.

  • Manchester United – Liverpool se joacă duminică, de la ora 18:30.

Clasamentul din Premier League după opt runde găsește cele două echipe în zone diferite. Dacă Liverpool confirmă forma bună din sezonul precedent, United e dezamăgirea sezonului. 

ADVERTISEMENT
Clasamentul din Premier League
Clasamentul din Premier League