Sport

Mohamed Salah l-a copiat pe Ianis Hagi! Ce gol a marcat egipteanul! Video

13.10.2018 | 18:04
Mohamed Salah la copiat pe Ianis Hagi Ce gol a marcat egipteanul Video
ADVERTISEMENT

Mohamed Salah nu se mai satură de goluri incredibile. De data asta a fost inspirat de Ianis Hagi. Starul lui Liverpool a marcat pentru naționala Egiptului direct din corner. A fost a patra reușită a echipei sale, care a învins cu 4 la 1 pe eSwatini, fostă Swaziland, în preliminariile Cupei Africii pe națiuni. Egipt e pe locul 2 în grupa sa de calificare, cu 6 puncte, după Tunisia. Din grupă mai fac parte eSwatini și Niger. Fanii cormoranilor au fost în extaz la reușita lui Salah. “Golul lui Mo Salah a fost incredibil. Nu pot să mi-l scot din cap” a postat un fan pe Twitter.

Și totuși fanii lui Liverpool au avut mari emoții pe finalul meciului, în minutul 88, când Mohamed Salah s-a prăbușit pe gazon și a dat semne că nu mai poate continua. A și ieșit de pe teren, iar egiptenii au terminat partida în 10 oameni, pentru că efectuaseră toate schimbările. Liverpool nu a dat niciun buletin medical în ceea ce privește starea jucătorului de 26 de ani, dar staff-ul medical egiptean i-a liniștit pe fanii lui Salah. “Diagnosticul inițial se confirmă, este vorba de o întindere musculară, nu este vorba de ruptură musculară. Nu este o accidentare serioasă. Suntem alături de el și sperăm să revină cât mai curând posibil” a declarat secundul Hany Ramzy.

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah este cel mai bun marcator egiptean din istorie, în preliminarii

Ahmed Elmohamady, Amr Warda și ” Trezeguet” au completat lista marcatorilor pentru “faraoni”, în timp ce pentru eSwatini a înscris Sibonginkhosi Gamedze. Cu reușita sa din corner Mohamed Salah a devenit cel mai bun marcator din istoria Egiptului în preliminariile Cupei Africii, cu 13 reușite.

Echipa antrenată de Jurgen Klopp a fost dependentă de Mohamed Salah anul trecut, dar în acest sezon  egipteanul nu a mai strălucit, deși a fost nelipsit din cele 8 meciuri de Premiere League și cele două partide din Liga Campionilor.  Salah a marcat doar de 3 ori și a dat o pasă de gol în cele 10 partide. Starul cormoranilor ar avea timp suficient să-și revină. Liverpool are primul meci mai greu abia pe 3 noiembrie în deplasare cu Arsenal. Până atunci, “cormoranii” au o deplasare la Huddersfield pe 20 octombrie și două partide acasă cu Steaua Roșie Belgrad, pe 24 octombrie în Liga Campionilor și Cardiff, pe 27 octombrie.

ADVERTISEMENT
  • 3 goluri a marcat Mohamed Salah pentru Liverpool în acest sezon