Fotbal international

Mohamed Salah, anunțul care a întunecat bucuria fanilor lui Liverpool după calificarea în semifinalele Champions League

18.04.2019 | 00:06
Mohamed Salah anuntul care a intunecat bucuria fanilor lui Liverpool dupa calificarea in semifinalele Champions League

Mohamed Salah, golgeterul cormoranilor, a cerut conducerii lui Liverpool să fie lăsat să plece în vară, după încheierea acestui sezon, de pe Anfield Road. Cotidianul As este cel care susține că egipteanul ar fi nemulțumit de modul în care este tratat de conducerea The Reds și din acest motiv, după ce a avut și o dscuție cu antrenorul Jurgen Klopp, ar fi cerut să fie lăsat să plece.

Mohamed Salah vrea să plece de la Liverpool

Salah a devenit, de la transferul său de la AS Roma. idolul suporterilor lui Liverpool, el reușind să înscrie 66 de goluri în 97 de meciuri în tricoul roșu al cormoranilor. Evident, o asemenea știre nu poate decât să bucure marile cluburi, în special pe Real Madrid, însă va trebui ca să se umble serios la conturi pentru a putea fi adus egipteanul, evaluat între primii cinci jucători din lume, la un preț de peste 150 de milioane euro.

Evident, fanii lui Liverpool speră ca jucătorul să fi avut doar o supărare de moment și să nu pună în practică această intenție, dar Salah e în general un fotbalist sobru, care nu aruncă vorbe în vânt și dacă a spus că vrea să plece înseamnă că este hotărât să o facă și ceva l-a nemulțumit foarte tare ca să ajungă să își dorească plecarea de la o echipă unde este idol.