News

Mohammad Murad, liber la Primăria Mangalia? Candidatul PSD s-a retras din cursă și îl susține pe independent

20.09.2020 | 14:31
Mohammad Murad liber la Primaria Mangalia Candidatul PSD sa retras din cursa si il sustine pe independent
Mohammad Murad, liber la Primăria Mangalia? Candidatul PSD s-a retras din cursă și îl susține pe independent. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mohammad Murad, candidatul independent la Primăria din Mangalia are șanse tot mai mari de a obține această poziție.

În urmă cu o zi, candidatul Partidului Social Democrat la postul de edil al orașului, Zanfir Iorguş, a anunțat că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului independent.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a motivat gestul surprinzător spunând că interesul municipiului trebuie să primeze, iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. În acest moment, Primăria Mangalia este condusă de liberalul Cristian Radu care candidează pentru un nou mandat.

Mohammad Murad, favorit la Primăria Mangalia? Candidatul PSD s-a retras din cursă

Zanfir Iorguș, candidatul susținut de formațiunile PSD, ALDE și PNȚCD la postul de primar al Mangaliei a postat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un amplu mesaj în care afirmă că renunță la bătălia electorală.

ADVERTISEMENT

Printre altele, acesta mai dezvăluie că a intrat în cursa electorală pentru a convinge forţele de opoziţie din Mangalia că numai împreună pot stopa degradarea vieţii sociale şi economice a municipiului, dorind îndepărtarea actualei administrații.

Apoi, în aceeași postare, Iorguș cere sprijinul celor care au încredere în el pentru a-l susține pe Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia.

ADVERTISEMENT

”Cer sprijinul celor care au încredere în mine să îl votăm pe Mohammad Murad la funcţia de primar şi echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNŢCD la Consiliul Local.

Asta, pentru binele oraşului nostru. Această colaborare politică este o garanţie că tinerii noştri rămân acasă alături de familie şi să îşi construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinţii noştri trebuie să aibă parte de atenţie şi respect!”, a explicat candidatul retras.

ADVERTISEMENT

Iorguș, cuvinte de laudă la adresa lui Mohammad Murad

Iorguș îl descrie pe noul său favorit la postul de edil în Mangalia, Mohammad Murad, drept un om independent care poate să rezolve divergențe politice.

În același timp, Murad este văzut ca liderul sectorului turistic din România, cu o experiență ce poate transforma în viitor stațiunile din sudul Litoralului în locul preferat de turiști din țară dar și de străini.

”Mohammad Murad are două calităţi importante: este independent şi poate să rezolve aceste divergenţe politice, indiferent de orientare şi a doua este liderul sectorului turistic din România, cu o experienţă dovedită în pilonul principal de dezvoltare al oraşului nostru- turismul.

Experienţa mea în administraţie întărită de o echipă de profesionişti cu oameni din Mangalia, alături de forţa în turism pe care o are Mohammad Murad pot face din oraşul nostru unul în care putem trăi şi munci cu onoare”, a mai scris Iorguş pe Facebook.

ADVERTISEMENT