Sport

Mohammed bin Salman, patronul lui Newscastle, distrus în presa canadiană: „Un psihopat criminal cu resurse infinite. Vrea să mă ucidă!”

Mohammed bin Salman, noul patron al lui Newcastle, este acuzat de Saad Aljabri, un maestru spion și fost oficial al serviciului de spionaj saudit că încearcă să îl omoare.
25.10.2021 | 17:21
Mohammed bin Salman patronul lui Newscastle distrus in presa canadiana Un psihopat criminal cu resurse infinite Vrea sa ma ucida
Mohammed bin Salman, patronul lui Newscastle, distrus în presa canadiană: „Un psihopat criminal cu resurse infinite. Vrea să mă ucidă!”
ADVERTISEMENT

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite în vârstă de 36 de ani este portretizat de Saad Aljabri drept un personaj extrem de periculos și cu tulburări psihice.

Noul șef al celor de la Newcastle a mai fost acuzat în trecut de răpire, tortură și chiar crimă, iar fostul număr doi al serviciilor de informații saudite susține că bin Salman a trimis asasini pe urmele sale.

ADVERTISEMENT

Acuzații extrem de grave la adresa lui Mohammed bin Salman, patronul lui Newscastle: „Mă aștept să fiu ucis într-o zi”

Saad Aljabri a fost un angajat și apropiat al fostului prinț moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Nayef, arestat în 2017 de actualul regim al lui Mohammed bin Salman.

De atunci Saad, trăiește în exil în Canada, iar ca pedeapsă patronul lui Newcastle i-a arestat doi dintre cei opt copii, Sarah și Omar, care urmau să studieze la universități americane de prestigiu: „Mă adresez americanilor și administrației americane pentru a mă ajuta să îi eliberez pe acei copii și să le redau viața”, a fost apelul disperat al lui Aljabri.

ADVERTISEMENT

Saad Aljabri consideră că nu doar el se află în pericol din cauza lui Mohammed bin Salman, ci chiar Statele Unite ale Americii: „Sunt aici să trag un semnal de alarmă cu privire la un psihopat, un criminal din Orientul Mijlociu cu resurse infinite, care reprezintă un pericol pentru oamenii lui, pentru americani și întreaga planetă”, a declarat Aljabri pentru CBS.

Saad Aljabri, mărturie șocantă despre patronul lui Newcastle United: „Am asistat la atrocități, la crime comise de acest ucigaș”

Saad Aljabri a recunoscut că a fost martor ocular la crime comise de Mohammed bin Salman: „Un psihopat care nu are empatie, nu simte emoții, nu a învățat nimic din experiențele sale. Și am asistat la atrocități, la crime comise de acest ucigaș”.

ADVERTISEMENT

Saad Aljabri îl consideră pe prințul Mohammed bin Salman responsabil de moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi după ce a primit informații de la surse din serviciile de informații din Orientul Mijlociu:

„Mi s-a spus să nu fiu în proximitatea vreunei misiuni saudite din Canada, să nu merg la Consulat, să nu merg la Ambasadă. Am întrebat de ce, mi-a zis că «l-au dezmembrat pe acel tip (n.r. – ziaristul), l-au ucis. Tu ești în fruntea listei»”.

ADVERTISEMENT

Patronul lui Newcastle ar fi pus la cale asasinarea regelui Abdullah al Arabiei Saudite: „Voi primi un inel cu otravă din Rusia”

Saad Aljabri continuă dezvăluirile șocante și a declarat că în 2014 Mohammed bin Salman a vrut să îl ucidă pe regele Arabiei Saudite cu ajutorul Rusiei. Mohammed bin Salman ar fi avut această discuție în cadrul unei întâlniri cu prințul Mohammed bin Nayef și avea ca scop asasinarea regelui Abdullah pentru ca tronul să îi revină tatălui său.

 «Vreau să-l asasinez pe regele Abdullah. Voi primi un inel cu otravă din Rusia. Este suficient să-i strâng mâna și e terminat!». Nu știu dacă doar se lăuda sau nu, dar a spus asta, iar noi (n.r. – serviciile de informații) am luat-o în serios. Există o înregistrare video. Sunt două copii, știu unde se află”.

„Mă aștept să fiu ucis într-o zi, pentru că acest tip nu va avea liniște până mă va vedea mort”. – Saad Aljabri

ADVERTISEMENT