Moldovenii au prins aripi, după victorie: “Obiectivul este să ajungem în play-off!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
29/07/2016, 23:11
Moldovenii au prins aripi, după victorie: “Obiectivul este să ajungem în play-off!”

Etapa a doua a Ligii 1 a debutat prin partida CSM Politehnica Iaşi-Gaz Metan Mediaş, cîştigat de gazde cu scorul de 3-1. Nicolo Napoli a fost fericit pentru cele trei puncte obţinute şi şi-a felicitat elevii:

“Este important că am cîştigat. Am avut ocazii multe, am încercat să cîştigăm şi am reuşit. Sînt fericit pentru băieţi. Este primul joc din campionat, este foarte greu la primul meci, dar cred că am făcut acţiuni ofensive foarte bune. Este important că am început cu dreptul în campionat. Toată echipa joacă un fotbal entuziasmant. Am fost ironic atunci cînd am zis că vreau titlul. Toate echipele vor să cîştige campionatul. Noi nu avem probleme de obiective, noi încercăm să ne cîştigăm fiecare meci. Ne aşteaptă acum două meciuri foarte grele în deplasare. Bole a prins un şut foarte bun, Cristea a bătut bine”, a spus Nicolo Napoli.

Ionuţ Voicu, căpitanul moldovenilor, a vorbit despre victoria în faţa medieşenilor:

“A fost o victorie muncită. Am alergat destzl de mult. Din păcate, am luat gol la fază fixă şi ne-am făcut meciul greu. Nu ne-am mai gîndit la meciul de la Split, ne-am gîndit în totalitate la acest meci. Trebuie să ne revenim, să jucăm din ce în ce mai bine. Sînt bucuros că astăzi am avut doi copii talentaţi în teren şi am cîştigat doi fotbalişti. Obiectivul nostru, al fotbaliştilor, şi al antrenorilor, este să mergem în play-off. Anul trecut l-am ratat. Din partea conducerii încă aşteptăm să ne spună oficial care este obiectivul”, a spus Ionuţ Voicu.

Golgheterul lui CSMS Iaşi, Andrei Cristea, şi-a sfătuit colegii să fie ponderaţi în privinţa obiectivului. “Mă aşteptam să fie un meci mai greu, veneam după două partide grele din Europa League. Mă bucur că mi-am ajutat echipa. Este devreme să vorbim de cupele europene, este cu totul alt sezon. Trebuie să muncim mai mult ca să ne realizăm obiectivele” 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×