Momcilovic s-a accidentat în Hajduk – FCSB, din turul 3 preliminar Europa League

Mirela Apostol   
in Liga 1
09/08/2018, 22:32
Momcilovic s-a accidentat în Hajduk – FCSB, din turul 3 preliminar Europa League
Momcilovic s-a accidentat în Hajduk - FCSB

Momcilovic s-a accidentat în Hajduk – FCSB, din turul 3 preliminar Europa League. Fundaşul stânga al vicecampioanei României a suferit o întindere în minutul 41 al partidei de la Poljud, la scorul de 0-0.

Jucătorul lui Nicolae Dică a solicitat intervenţia medicilor, după care nu a mai putut să continue şi a ieşit la marginea terenului.

Momcilovic s-a accidentat în Hajduk – FCSB

În locul lui Marko Momcilovic, Dică l-a introdus pe Junior Morais. Gazonul de la Poljud arată foarte rău, iar starea suprafeţei de iarbă poate fi un motiv pentru accidentarea suferită de fundaşul stânga al celor de la FCSB.

În cazul în care FCSB va trece de Hajduk Split, în play-off-ul Europa League, vicecampionii României vor evolua cu echipa care se va impune din dubla Rapid Viena – FC Slovan Bratislava.

Citeşte şi:

 

Ştirea MOMENTULUI

Ce urmează pentru Simona Halep. Cu cine joacă la New Haven

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×