Fotbal international

Moment amuzant cu Thomas Tuchel după Liverpool – PSG 3-2! Video

19.09.2018 | 16:52
Thomas Tuchel a fost protagonistul unui moment amuzant după meciul Liverpool - PSG 3-2
ADVERTISEMENT

Antrenorul german Thomas Tuchel a fost protagonistul unui moment amuzant după meciul Liverpool – PSG 3-2 din Grupa C a Champions League. La conferința de presă de la finalul întâlnirii, tehnicianul a stârnit râsul asistenții în momentul în care a glumit cu un jurnalist.

Thomas Tuchel și-a început discursul prin a spune că înfrângerea suferită de formația sa nu este logică: ”Am avut o primă repriză foarte bună și nu înțeleg cum a putut Liverpool să ne marcheze două goluri. Am avut mult curaj. În partea secundă am pierdut multe baloane, dar am reușit să egalăm și am avut ocazia golului trei prin Julian Draxler. Această înfrângere nu este deloc logică”, a spus tehnicianul german.

ADVERTISEMENT
Thomas Tuchel certându-și jucătorii în timpul meciului Liverpool - PSG 3-2
Thomas Tuchel certându-și jucătorii în timpul meciului Liverpool – PSG 3-2

Thomas Tuchel a creat un moment amuzant după Liverpool – PSG 3-2

După primele vorbe însă, germanul a fost întrerupt de soneria unui telefon pus de un jurnalist pe masa de conferințe pentru a înregistra. Thomas Tuchel a luat telefonul, l-a ridicat și i-a transmis jurnalistului că îl sună masa sa, momentul stârnind zâmbete în sala de conferințe, iar germanul dovedind că și-a păstrat spiritul de glumă în ciuda eșecului din meciul Liverpool – PSG 3-2.

De partea cealaltă, Jurgen Klopp s-a arătat încântat de forma pe care o arată atacantul Daniel Sturridge: “Cei trei mijlocaşi centrali au făcut o treabă minunată, dar e una pe care o pot face doar când aripile şi atacantul nostru ajută în fiecare situaţie. A fost fantastic! I-am spus lui Sturridge înaintea meciului că e în cea mai bună formă de când îl cunosc, din punct de vedere fizic, dar şi că trebuie să se folosescă de asta. Şi chiar asta a făcut! Un super meci, un gol superb”.

ADVERTISEMENT

Liverpool este liderul grupei C din Champions League

Antrenorul a vorbit despre performanța pe care a reușit-o de când a venit pe Anfield, aceea de a forma o echipă capabilă să se bată de la egal la egal cu granzii Europei. “Dacă joci contra lui PSG, trebuie să păşeşti în faţă, să atingi următorul nivel. Joci la 95% şi pierzi 5-0, joci la 100% din capacitate şi câştigi meciul. Nu cred că multe echipe au putut face asta contra lor, a fost necesar să jucăm bine, atmosfera să fie fantastică. Acum doi sau trei ani, fanii s-ar fi gândit că acesta e un munte pe care nu-l putem cuceri. Încă e incredibil de dificil, nu poţi programa asta. Dar ceea ce au făcut jucătorii a fost extraordinar, de necrezut. Dacă unul dintre ei ar fi făcut un pas în spate, era game over!”, a mai spus Klopp.

FC Liverpool a câștigat cu 3-2 partida jucată pe teren propriu cu Paris Saint-Germain și este lider în grupa C din Champions League după prima etapă, Steaua Roșie Belgrad și SSC Napoli remizând alb în celălalt meci al serii.

Cele două formații s-au mai întâlnit doar de două ori în competițiile europene, dar meciurile s-au disputat cu mai bine de 20 de ani în urmă, în Cupa Cupelor, competiție care a fost desființată între timp. Parizienii au reușit atunci calificarea după 3-0 pe teren propriu și 0-2 în deplasare. PSG a pierdut apoi finala împotriva Barcelonei, pentru care marca brazilianul Ronaldo din penalty.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri