Moment amuzant în America de Sud. Arbitrul a arătat semnul VAR, deși în Bolivia nu există aşa ceva! VIDEO

Andrei Șchiopu   
în Fotbal international
04/08/2019, 16:17
Moment amuzant în America de Sud. Arbitrul a arătat semnul VAR, deși în Bolivia nu există aşa ceva! VIDEO
Moment amuzant în Bolivia. Arbitrul a arătat semnul VAR, deși în Bolivia nu există VAR. VIDEO

Un moment amuzant s-a petrecut în Bolivia. Arbitrul a arătat semnul VAR, deși în Bolivia nu există VAR. Scenele s-au întâmplat în minutul 95 al partidei dintre echipele Always Ready și Bolivar, la scorul de 1-0 pentru Bolivar. Arbitrul a dictat penalty pentru gazde și a făcut semnul de VAR, chiar dacă bolivienii nu dispun de acest sistem.

Momentul amuzant din Bolivia în care arbitrul a arătat semnul VAR chiar dacă nu exista VAR

Arbitrul de prima ligă din Bolvia a oferit un moment amuzant în minutul 95 al partidei dintre Always Ready și Bolivar, când a dictat un penalty simulând semnul de VAR, deși bolivienii nu dispun de acest sistem. Chiar dacă gazdele au primit penalty, scorul de pe tabelă a rămas neschimbat, aceștia ratând lovitura de pedeapsă, iar meciul s-a terminat cu victoria lui Bolivar. Fazele din finalul meciului au făcut înconjurul lumii pe internet, fanii fotbalului amuzându-se copios pe seama arbitrului.

Raul Orosco este numele centralului care a fost protagonistul acestui moment hazliu, arbitrul în vârstă de 42 de ani uitând complet că în Bolivia nu există VAR. Tehnologia arbitrajului video a fost introdusă deja în cele mai importante competiții ale lumii, printre care: Campionatul Mondial, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.

Un astfel de caz s-a întâmplat și la Dinamo

La un meci din sezonul trecut de play-out, mai exact în etapa a 9-a la meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo București, mijlocașul „alb-roșilor” Mamatou Ndiaye a cerut VAR după ce arbitrul Florin Andrei i-a refuzat golul înscris. Faza s-a desfășurat în minutul 17 al partidei, la scorul de 0-0, iar jucătorul din Mali era convins că în Liga 1 se utilizează arbitrajul video, fiind foarte surprins că centralul partidei nu merge să îl verifice.

Cu toate acestea, în acel meci Dinamo reușea să se impună cu 2-0 în fața medieșenilor, prin dubla înscrisă de atcantul italian, Mattia Montini. În acea vreme pe banca echipei se afla tehnicianul Mircea Rednic.

  • 9 selecții are Mamatou Ndiaye pentru naționala din Mali
Închide ×