Life

Moment ciudat la Te cunosc de undeva 2023: „I s-a făcut un pic rău și a plecat”

Ce s-a întâmplat pe scena de la Te cunosc de undeva. Unei concurente i s-a făcut rău și a fost nevoită să plece din emisiune.
10.06.2023 | 22:34
Moment ciudat la Te cunosc de undeva 2023 I sa facut un pic rau si a plecat
Un moment neașteptat a avut loc pe scena de la Te cunosc de undeva. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un moment ciudat a avut loc în ultima ediției a emisiunii Te cunosc de undeva. O concurentă a urcat singură pe scenă, deoarece colegei sale i s-a făcut rău și nu a mai putut să stea la filmări.

Unei concurente i s-a făcut rău și a plecat de la Te cunosc de undeva

În ediția de sâmbătă, 10 iunie 2023, a emisiunii Te cunosc de undeva, Amna a fost nevoită să urce de una singură pe scenă și să interpreteze piesa Muro Shavo a lui Santeri Ahlgren, cu care ruleta le-a surprins pe ea și pe Misha.

ADVERTISEMENT

Totuși, pe ultima sută de metri, fostei soții a lui Connect-R i s-a făcut rău și nu a mai putut să ia parte la moment. Colega de echipă a Amnei a plecat, însă vedeta a mărturisit că nu știe exact unde.

„I s-a făcut un pic rău și a plecat. Ori la spital, ori acasă, habar nu am. Erau bucăți ale ei care erau structurate într-un anumit fel. Am emoții, e nasol, o să mă apuce și în lift”, a declarat cântăreața înainte să apară în fața juraților, conform a1.ro. 

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Amna a dat tot ce avut mai bun, iar jurații Te cunosc de undeva au apreciat acest lucru. „Este greu să faci și ceea ce făcea colega ta, mai ales că ai fost luată prin surprindere. Nu am ce să îți reproșez.

Poate doar că la un moment dat, am simțit să te-ai grăbit un pic. Voiai sa scapi de momentul ăsta, era apăsător? Doi la preț de unu!. Asta e, nevoia te învață”, i-a spus Ozana Barabancea.

ADVERTISEMENT

„Pentru efortul tău și Misha poate fi mândră de tine, pentru că ai suplinit foarte bine, la un moment dat ți-a căzut pălăria, deci jos pălăria”, a completat Cristi Iacob despre momentul concurentei de la Te cunosc de undeva.

Connect-R a recunoscut că a înșelat-o pe Misha

De altfel, Misha nu are o perioadă ușoară nici în plan personal. Recent, Connect-R și-a lansat propria carte și a vorbit despre adevăratele motive pentru care ei au divorțat. Artistul a recunoscut că a înșelat-o pe mama fiicei sale. 

ADVERTISEMENT

Connect-R regretă ce a făcut și speră că Misha să-l ierte și să poată redeveni o familie. Iar dacă acest lucru nu se întâmplă, a decis să nu se afișeze cu altcineva până când concurenta de la Te cunosc de undeva nu își va reface viața.

Artista, însă, are alte planuri: „ Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoia. Nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine”, a declarat Misha, citată de viva.ro. 

ADVERTISEMENT