Simona Halep

Moment controversat în meciul Simona Halep-Sofia Kenin! Ce a făcut românca: “S-a schimbat regulamentul?” Foto

17.01.2019 | 13:07
Moment controversat in meciul Simona HalepSofia Kenin Ce a facut romanca Sa schimbat regulamentul Foto

Telespectatorii care au urmărit meciul Simona Halep – Sofia Kenin au sesizat un posibil moment controversat în timpul setului al treilea. Liderul mondial a trecut printr-un moment delicat când adversara ei a făcut break-ul şi s-a distanţat la două game-uri, scor 4-2. Românca s-a uitat de mai multe ori spre loja ei, unde se aflau Adrian Marcu, Florin Segărceanu şi Tania Halep, jucătoarea de tenis de 27 de ani.

“Este clar că Halep a primit indicaţii”, “Patrick Mouratoglou a fost mult mai subtil când i-a dat indicaţii Serenei. Ea se uita în altă parte. Acum, Halep se uita direct spre lojă”, “Chiar nu bagă nimeni de seamă că primeşte indicaţii din lojă? Unde este arbitrul?”, “S-a schimbat cumva regulamentul pentru coaching pe teren, Halep ar fi trebuit să primească un avertisment”, “Nu este normal ce se întâmplă la meciul Halep-Kenin. Primeşte prea multe indicaţii de la antrenorii ei. Nu sesisează nimeni treaba asta” sau “De fiecare dată când greşeşte se uită spre loja ei. Chiar mă enervează”, au fost câteva dintre reacţiile celor care au urmărit meciul Simonei Halep cu Sofia Kenin.

Moment controversat în meciul Simona Halep-Sofia Kenin! Amendă la ediţia de anul trecut de la Australian Open

Momentul controversat din meciul Simona Halep – Sofia Kenin s-a petrecut în setul al treilea, când românca era condusă şi era pe punctul să piardă calificarea în turul trei. În urmă cu un an, tot la Australian Open, liderul mondial WTA a fost în centrul unui episod asemănător.

În timpul meciului cu Angelique Kerber din semifinalele Australian Open, Simona Halep a primit indicaţii din partea lui Darren Cahill. Românca a fost amendată pentru acest lucru cu 15.000 de dolari după ce antrenorul australian i-a strigat: “concentrează-te şi taci din gură”. La turneele de Mare Şlem, comunicarea între jucători şi antrenori este strict interzisă.