Life

Moment crucial în cazul conflictului dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România: „Mi-am schimbat părerea”

26.03.2021 | 17:25
Moment crucial in cazul conflictului dintre Zanni si Elena Marin de la Survivor Romania Miam schimbat parerea
ADVERTISEMENT

Zanni și Elena Marin de la „Survivor România” au conflicte încă de când a început competiția din Republica Dominicană și întotdeauna intervine ceva care să pună paie pe foc în scandalul dintre ei. Se pare că situația este pe cale să se schimbe în bine, mai ales după ce Faimoasa a fost votată ca favorita săptămânii. 

Una dintre paginile de socializare dedicată tânărului cântăreț a postat un mesaj de susținere adresat Elenei Marin, semn că și fanii lui Zanni vor ca războiul dintre el și colega lui de echipă să ia sfârșit.

ADVERTISEMENT

În plus, fanii consideră că dansatoarea Andreei Bălan nu merită tratamentul dur din partea lui Zanni și a lui Sebastian, care au făcut mai multe strategii în echipa Faimoșilor, în speranța că Elena va fi eliminată.

Moment crucial în cazul conflictului dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România: „Mi-am schimbat părerea”

Zanni este unul dintre cei mai buni concurenți de la „Survivor România” și are deja zeci de mii de fani în rândul tinerilor, care îl susțin în cadrul competiției sportive de la Kanal D. Scandalul acestuia cu Elena Marin ține de când a început show-ul și pare să se termine abia după ce unul dintre ei pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Zanni au început să o susțină și pe Elena Marin și nu sunt de acord cu strategiile și răutățile de care are parte în echipa Faimoșilor. Săptămâba trecută, Faimoasa a câștigat din nou titlul de favorită, așa că internauții par să-și fi schimbat părerea despre ea.

Unul dintre susținătorii lui Zanni a postat un mesaj adresat Elenei Marin pe o pagină dedicată artistului de 24 de ani, ținând partea concurentei în conflict.

ADVERTISEMENT

Am realizat ceva… și Elena e simpatică. Chiar dacă înainte nu aveam o părere prea bună, acum mi-am schimbat părerea și merită și ea susținere din partea noastră.

Sper să fie totul bine în echipă și să nu mai fie strategii neplăcute pentru că dacă totul va fi bine și vesel în echipă vor câștiga mai mult faimoșii. Hai, Elena! Hai, Faimoșii”, este mesajul postat pe o pagină de Instagram dedicată lui Zanni.

ADVERTISEMENT
Elena Marin, susținută de fanii lui Zanni la Survivor România
Elena Marin, susținută de fanii lui Zanni la Survivor România. Sursa foto: Instagram

Zanni a fost atenționat de Antonia în privința comportamentului său

Zanni a fost lansat în muzică de către Alex Velea și este ca un copil pentu artist, dar și pentru Antonia, care i-a transmis un meaj cât se poate de serios. La ultimul joc de comunicare, concurenții au primit mesaje video din partea mamelor, iar pentru Zanni persoana care are acest rol este frumoasa câtăreață.

„Te pupăm, ne este foarte dor de tine, te urmărim cu sufletul la gură. Să fii puternic și să nu mai reacționezi la primul impuls, știu că vă este greu. Viața ta fost doar o luptă, așa că ce e concursul ăsta pentru tine? Ne dorim să câștigi și să fii puternic aici(psihic) și să nu pierzi ce ai aici(sufletul). Te pupăm și te iubim și să știi că ai o familie acasă care te așteaptă. Te salută Dominic și Akim!”, i-a transmis Antonia tânărului concurent.

Andrei, logodnicul Elenei Marin, nu este de acord cu atitudinea lui Zanni și nu înțelege de ce este atât de dur cu viitoarea lui soție. „Zanni este, într-un fel, copilul lui Alex Velea și al Antoniei. Și nu pot să nu mă întreb ce explicații le dau Alex și Antonia copiilor lor când îl văd pe Zanni atacând astfel o femeie (n.r. pe Elena Marin, în episodul în care cântărețul a înjurat-o). Oare Alex Velea și Antonia așa își învață copiii? Pentru că eu, sincer, mă îndoiesc că ei folosesc asemenea limbaj în fața copiilor, sunt convins că vor să le ofere cea mai bună educație cu putință”, a transmis acesta pentru wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT