Moment de panică pentru ambasadorul britanic la Viena. Oficialul a fost atacat de un mistreţ

Excelenţa sa, Leigh Turner, ambasadorul Marii Britanii în Austria, a preluat postul în august anul trecut. Recent, acesta a dezvăluit că, în timp ce se plimba prin pădure, în apropiere de Viena, a fost urmărit de un mistreţ „enorm” şi a suferit răni minore.

Schimbându-şi direcţia de mers în timpul plimbării, Turner s-a trezit faţă în faţă cu un grup de „patru sau cinci adulţi şi nenumăraţi purcei”. Oficialul s-a întors şi s-a îndepărtat încet.

„Câteva minute mai târziu, am auzit un zgomot în spatele meu ca un cal în galop. Când m-am întors instinctiv, am văzut cum un mistreţ sălbatic enorm, venea direct pe mine”, a relatat Turner pe blogul său.

Ambasadorul a încercat să scape căţărându-se pe nişte trunchiuri de copaci, dar a alunecat pe lemnul umed şi s-a zgâriat în cădere.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

„În momentul în care m-am întors, mistreţul (...) s-a alăturat restului grupului, care se îndepărta în pădure”, a spus el.

„M-am rănit singur, mistreţul nu a m-a atins niciodată", a declarat oficialul cu umor, după cum citează The Guardian.

Citeşte mai mult pe realitatea.net

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091