Life

Moment de reculegere pentru Ucraina la Gala Premiilor Oscar 2022. Mila Kunis, cu ochii în lacrimi

Pe 27 martie a avut loc Gala Premiilor Oscar 2022. Organizatorii nu au putut lăsa evenimentul să treacă fără a rezerva un moment pentru victimele războiului din Ucraina.
28.03.2022 | 05:18
Moment de reculegere pentru Ucraina la Gala Premiilor Oscar 2022 Mila Kunis cu ochii in lacrimi
Mila Kunis, cu ochii în lacrimi la Gala Premiilor Oscar 2022. Foto: capturo Voyo
ADVERTISEMENT

Gala Premiilor Oscar a avut loc duminică, 27 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California. În contextul actual, organizatorii au rezervat un scurt moment pentru a aminti de victimele războiului din Ucraina. Spectatorii au fost încurajați să doneze pentru a-i ajuta pe cei aflați la nevoie.

Moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina, susținut la Gala Premiilor Oscar 2022

Gala de decernare a premiilor Oscar s-a desfășurat duminică, 27 martie, la Hollywood și unele dintre cele mai mari celebrități ale lumii au fost prezente.

ADVERTISEMENT

Organizatorii nu și-au dorit ca marele spectacol să treacă fără a aminti de situația cruntă din Ucraina. Un moment de reculegere a fost ținut imediat după un discurs scurt al Milei Kunis.

Vedeta de origine ucraineană a vorbit despre pelicula The Long Goodbye și a făcut trimitere către ce se întâmplă în țara sa natală.

ADVERTISEMENT

„E despre supraviețuire.”, a spus Mila Kunis la Gala Premiilor Oscar 2022.

Actrița și soțul său, Ashton Kutcher au strâns 35 de milioane de dolari pentru țara afectată de război și au declarat că vor să facă mai multe de atât.

„Milioane de familii în Ucraina au nevoie de hrană”

În cadrul Galei Premiilor Oscar 2022, celor prezenți li s-a cerut să păstreze un moment de liniște, în semn de respect pentru victimele războiului din Ucraina. De asemenea, pentru cei de acasă, pe ecran a fost afișat un mesaj în care au fost îndrumați să ajute cu tot ce pot.

ADVERTISEMENT
gala premiilor oscar 2022 moment de reculegre ucraina
Moment de reculegere pentru Ucraina, la Gala Premiilor Oscar 2022.
Foto: captură VOYO

„În timp ce filmul este o cale pentru noi să ne exprimăm umanitatea în vreme de conflict, realitatea este că sunt milioane de familii în Ucraina care au nevoie de hrană, îngrijiri medicale, apă curată și servicii de urgență. 

Resursele sunt rare, și noi, colectiv, ca o comunitate globală, putem face mai mult. Îți cerem să susții Ucraina în orice mod în care poți. #StaiCuUcraina.”, a fost mesajul care a rulat pe ecran preț de câteva clipe.

ADVERTISEMENT

„Trăiască Ucraina!”

Pe lângă momentul de reculegere, multiple vedete și-au arătat susținerea pentru Ucraina. Jason Momoa a purtat o eșarfă albastră și galbenă, culorile drapelului țării. De altfel, și regizorul Pedro Almodóvar a mers pe covorul roșu cu o panglică albastră pe care scria „Cu refugiații”.

În cadrul emisiei, în timpul omagiului adus filmului „The Godfather”, regizorul Francis Ford Coppola a trimis un mesaj puternic.

„Trăiască Ucraina!”, a spus el.

ADVERTISEMENT