News

Moment de striptis la Românii au Talent! Florin Călinescu l-a amenințat pe Mihai Petre: ”Dacă apeși, te bat!”

05.04.2019 | 23:22

Pe numele ei Alice Bonita, i-a aprins călcâiele lui Florin Călinescu, juratul de la Românii au Talent l-a amenințat pe Mihai Petre că îl bate dacă are curaj să oprească momentul în vreun fel. Tânăra de 29 de ani se ocupă de fel cu astfel de numere de dans extrem de sexy, astfel că a surprins cu mișcări lascive care au rămas pe retină celor din public și nu numai.

Alice Bonita, moment de striptis la Românii au Talent

Alice Bonita a încins scena de la Românii au Talent! Bruneta a executat un dans extrem de sexy care i-a ridicat în picioare pe cei aflați în primele rânduri. Florin Călinescu a fost impresionat de senzualitatea fetei și l-a amenințat pe Mihai Petre că îl bate dacă are cumva curaj să se opună numărului.

Alice a venit îmbrăcată într-un costum de polițist pe care l-a dat destul de repede jos, lăsând să i se vadă formele foarte apetisante și mișcările bine executate.

Alice Bonita, număr de streaptese la Românii au Talent
Alice Bonita, număr de striptis la Românii au Talent. Cum a reacționat Florin Călinescu?

Denisa Despa,  dans lasciv la Românii au Talent

Un moment la fel de incitant a avut și Denisa Despa, dansatoarea maneliștilor. Voluptoasa a impresionat jurații de la Românii au Talent cu un dans senzual greu de uitat. Dansatoarea a venit pe scena concursului îmbrăcată într-o ținută sumară din piele, de culoare neagră, lucru care a luat din prima ochii privitorilor. Cel care s-a declarat impresionat, copleșit și recunoscător Denisei în urma apariției sale a fost Florin Călinescu.

Actorul nu și-a putut lua ochii de la ea, în final mărturisindu-i că: „De 4 săptămâni m-am rugat… Scumpa mea, mă plictisesc aici cu coruri,, dansatori, îndoitori de fiare. Dacă te-ai sublima într-o sticluță mică și să frec puțin și să zici: da, stăpâne… Doamne Dumnezeule… Mi-ai înseninat viața, poate să se întâmple orice”.