Moment delicat pentru Mihai Bendeac: “Noi suntem adevărații Roby Roberto și Malone!”. Câți bani a oferit actorul ca să obțină dovada

în Stiri mondene
03/03/2021, 11:05
Moment delicat pentru Mihai Bendeac: “Noi suntem adevărații Roby Roberto și Malone!”. Câți bani a oferit actorul ca să obțină dovada
Mihai Bendeac, confruntat de personajele pe care le-a creat, la iUmor. Sursă foto: Antena 1

Mihai Bendeac este confruntat, miercuri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, de două personaje celebre pe care le-a creat – Roby Roberto și Malone!

Roby Roberto și Malone îl confruntă pe Mihai Bendeac miercuri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. Cei doi tineri susțin că ei ar fi sursa de inspirație pentru personajele făcute celebre de juratul iUmor în serialul Băieți de oraș.

Mihai Bendeac, confruntat de personajele pe care le-a creat, Roby Roberto și Malone

”Am văzut că voi faceți diferite filmulețe pe stilul acesta, iar o mare parte a celor care s-au uitat de-a lungul timpului la serial au avut această idee indusă cum că personajul principal din Băieți de oraș ar fi inspirat din tine”, a spus Mihai Bedeac. ”Păi… așa as fi crezut și eu… eu așa sunt de mic copil”, a replicat Roby Roberto.

Juratul iUmor a ridicat însă miza, convins că cei doi joacă un rol: ”Dacă cineva îmi arată mie o poză sau o înregistrare cu tine așa, înaintea apariției serialului, eu îți dau ție 100.000 de euro!”.

Care e adevărul, cei de acasă pot afla miercuri, de la 20.30, la Antena 1, când iUmor continuă cu cel de-al zecelea sezon. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

Jurații iUmor
Mihai bendeac, Delia și Cheloo, jurații iUmor. Sursă foto: Antena 1

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00.

Închide ×