Life

Moment emoționant în finala Te cunosc de undeva. Ce gest au făcut Connect-R și Shift

Connect-R și Shift au pregătit un moment emoționant în finala show-ului Te cunosc de undeva. Ce gest au făcut cei doi concurenți.
15.12.2022 | 17:14
Moment emotionant in finala Te cunosc de undeva Ce gest au facut ConnectR si Shift
Moment emoționant în finala Te cunosc de undeva. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul 18 Te cunosc de undeva se încheie sâmbătă, 17 decembrie, atunci când va fi difuzată finala, în care telespectatorii vor putea urmări un moment muzical emoționant, interpretat de Connect-R și Shift.

Finala Te cunosc de undeva, moment emoționant. Gestul făcut de Connect-R și Shift

Connect-R și Shift au pregătit un moment special în memoria lui Nosfe, care a decedat în urmă cu două luni.

ADVERTISEMENT

În finala transforming show-ului de la Antena 1, cei doi se vor transforma în Sting și Puff Daddy și vor interpreta piesa “I’ll Be Missing You”.

Cei doi cântăreți au decis să-i dedice momentul regretatului membru al trupei Șatra Benz. Cu ochii în lacrimi, toți cei aflați pe platourile de filmare au fost surprinși de acest moment.

ADVERTISEMENT

“Am vrut neapărat să dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe NOSFE şi, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!”, au anunțat Connect-R și Shift, potrivit Antena 1.

Shift a fost bun prieten cu Nosfe și a fost devastat atunci când a aflat că acesta s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

“Aş vrea să spun şi eu câteva cuvinte, deşi îmi este foarte, foarte greu.

Ştiu că nu am vorbit foarte mult sezonul ăsta Te cunosc de undeva!, dar vreau să vă mulţumesc tuturor: în primul rând colegilor, nişte artişti superbi, juriului minunat, că ne dă puterea să devenim mai buni, pe zi ce trece şi vreau să vă mai spun că experienţa asta a fost în acelaşi timp şi una foarte tristă pentru mine.

De ce spun asta? Pentru că în timp ce eram antrenat în acest show, fratele meu din altă mamă, NOSFE, s-a dus într-un loc mai bun. Sunt foarte fericit şi emoţionat că am făcut momentul ăsta pentru el, în finala Te cunosc de undeva!

ADVERTISEMENT

Emoţia e mai mare ca la orice concert pe care l-am avut vreodată!”, a transmis cântărețul.

Patru echipe au ajuns în marea finală Te cunosc de undeva. În ediția de sâmbătă va fi aleasă echipa câștigătoare a acestui sezon.

În finală a ajuns și echipa formată din Jo și Liviu Teodorescu. Echipele Wrs & Emilian și Emi & Cuza se vor lupta și ele pentru marele premiu al show-ului transformărilor.

Nosfe a murit la doar 37 de ani

Pe nunele său real Vlad Darius Crețan, artistul a murit în noaptea de 15 spre 16 octombrie 2022. A suferit un infarct la doar câteva ore după ce a susținut un concert.

Nosfe era căsătorit cu Mădălina Crețan, alături de care a participat la sezonul 10 Chefi la Cuțite.

Cântărețul a lăsat în urmă o fiică, Iris, pe care o avea alături de soție. Decesul său i-a șocat pe apropiați, dar și pe colegii de breaslă ai membrului formației Șatra Benz.

ADVERTISEMENT