Fotbal intern

Moment emoționant în memoria lui Ilie Balaci. 5.000 de oameni au cântat pentru fostul mare fotbalist. Video+foto

04.11.2018 | 12:43
Moment emotionant in memoria lui Ilie Balaci 5000 de oameni au cantat pentru fostul mare fotbalist Videofoto
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 3 noiembrie, la Sala Palatului din București, a avut loc un moment emoționant în memoria lui Ilie Balaci, fostul fotbalist al Universității Craiova care a murit la vârsta de 62 de ani după ce a suferit un stop cardio respirator înaintea meciului disputat de olteni contra FCSB-ului, scor 2-1.

Acest moment emoționant în memoria lui Ilie Balaci a avut loc la în timpul spectacolului “Remember Cenaclul Flacăra”, organizat de Andrei Păunescu, în colaborare cu “Suntem Flacăra de veghe”, “Cenaclul Flacăra – Adrian Păunescu” şi revista “Flacăra lui Adrian Păunescu”.

ADVERTISEMENT

Moment emoţionant în memoria lui Ilie Balaci la Sala Palatului

La 45 de ani de la înfiinţarea Cenaclului, numeroşi membri ai Cenaclului Flacăra s-au întâlnit la Sala Palatului din Bucureşti, la invitaţia lui Andrei Păunescu, pentru un eveniment special. Artistul nu l-a uitat nici pe Ilie Balaci şi i-a dedicat un moment plin de emoţie. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Nu mai puţin de 5.000 de oameni s-au prezentat la Sala Palatului, iar fanii Universităţii Craiova şi-au făcut prezenţa. Toţi cei prezenţi au cântat celebrul imn al grupării din Bănie, chiar dacă mulţi dintre ei susţin FCSB, Dinamo sau Rapid. Înaintea cântării imnului, Cristi Minculescu le-a cerut oamenilor să aprindă lanternele de la telefoane în memoria iluştrilor dispăruţi, printre care Adrian Păunescu şi Ilie Balaci.

ADVERTISEMENT

Cenaclul Flacăra

Momentul unic al serii trecute de la Sala Palatului, când toată lumea, în picioare, a cântat imnul Științei. Clubul UNIVERSITATEA CRAIOVA și legendele alb-albastre au fost alături de Cenaclul Flacăra, Andrei Paunescu, Cristi Minculescu și restul artiștilor prezenți pe scenă. Așa a fost la București, așa e la Craiova.#AlbAlbastruLaCenaclu#AbonatiLaIstorie#AsaELaCraiova

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 4. November 2018

Ilie Balaci a murit la 62 de ani

Printre invitaţii surpriză de la Sala Palatului s-au aflat Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Dan Andrei Aldea, Doru Stănciulescu, Cristi Minciulescu, Victor Socaciu, George Nicolescu, Mădălina Amon, Generaţia Folk, Andrei Păunescu şi Trupa Totuşi.

Ilie Balaci s-a născut pe 13 septembrie 1956 la Bistreţ, iar pe 21 octombrie 2018 a murit în timp ce se afla în Craiova, în casa mamei sale. “Minunea Blondă” a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru participarea la Campionatul European din 1984 şi pentru întreaga lui activitate.

ADVERTISEMENT
  • 62 de ani avea Ilie Balaci în momentul în care a murit
Tags: