News

Moment emoționant în timpul festivalului Neversea! Ce cântec patriotic a răsunat pe plaja din Constanța. Video

07.07.2019 | 16:48
Moment emotionant in timpul festivalului Neversea Ce cantec patriotic a rasunat pe plaja din Constanta Video

Moment emoționant în timpul festivalului Neversea! A treia zi de concerte a adus un super recital pe plaja din Constanța. DJ-ul american KSHMR a inclus în prestaţia lui unul dintre cele mai iubite cântece patriotice ale românilor. Astfel, „Noi suntem români”, interpretat de celebrul artist de muzică populară Nicolae Furdui Iancu, s-a auzit pe scena festivalului Neversea 2019, și a fost primit cu ropote de aplauze de cei prezenţi.

Moment emoționant în timpul festivalului Neversea!

Spectatorii au savurat din plin momentul și au primit cu bucurie ideea DJ-ului. De altfel și acesta a spus că a rămas uimit de felul în care fanii au recepționat melodia. „Mă așteptam să aducă un plus valoare, să aibă în mod categoric un impact, dar nu mă gândeam că o să fie chiar atât de bine primită. Mă gândeam că tinerii nu vor gusta chiar sută la sută ceea ce am dorit să fac, dar mă bucur că m-am înșelat. A fost minunat”, a declarat artistul

Un alt DJ, Salvatore Ganacci, a furnizat o surpriză uriașă atunci când a ales să pună o manea la finalul concertului său: Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele” s-a auzit pe plaja din Constanța. Și acest moment a fost apreciat de public. Zeci de mii de tineri au dansat pe nisip la festivalul Neversea și n-au părut deloc deranjați de opțiunea DJ-ului. Cei prezenți la festival cunoșteau versurile şi au început imediat să cânte.

Nicolae Furdui Iancu s-a auzit pe Main Stage la Neversea! ? ?? KSHMR e "vinovatul"!Video: Neversea

Gepostet von Kiss FM am Samstag, 6. Juli 2019

Vezi Video Online festivalul Neversea 2019 Live Stream din Constanța

Pentru pasionaţi şi pentru cei care vor să mai prindă ultimele ore ale festivalului, FANATIK te învață cum să vezi Online Live Stream Neversea 2019 din Constanța, acolo unde cei mai în vogă artiști din întreaga lume încing â atmosfera și mai mult decât o face canicula care s-a abătut peste România! Vă reamintim că zeci de mii de tineri au luat cu asalt festivalul Neversea 2019, care și-a deschis porțile încă de joi, 4 iulie, și le va închide duminică seara! CLICK AICI PENTRU A VEDEA LIVE

Neversea 2019 a ajuns deja la a treia ediție, dar este deja cunoscut peste tot în lume! La festivalul de la malul mării au venit artiști și spectatori din toată lumea pentru a vedea spectacolele puse în scenă de muzicieni precum Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Jamie Jones, DJ Snake, Sean Paul, Tale of Us, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion, Rudimental DJ.