Fotbal intern

Moment emoționant înainte de CFR Cluj – U Craiova! Jucătorii lui Victor Pițurcă au ieșit pe gazon cu tricouri pe care a fost imprimat chipul lui Ilie Balaci

19.10.2019 | 21:42
Moment emotionant inainte de CFR Cluj  U Craiova Jucatorii lui Victor Piturca au iesit pe gazon cu tricouri pe care a fost imprimat chipul lui Ilie Balaci
ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova au ieșit pe gazon pentru meciul cu CFR Cluj cu un banner dedicat lui Ilie Balaci, care a trecut în neființa în urmă cu un an, și cu tricouri în care apărea chipul fostului mare fotbalist.

Moment emoționant înainte de CFR Cluj – U Craiova

Luni, 21 octombrie, se va împlini un an de la decesul fostului mare fotbalist Ilie Balaci. Jucătorii Universității Craiova au ieșit pe gazon la meciul cu CFR Cluj purtând tricouri cu chipul fotbalistului ce a scris în istorie în tricoul alb-albastru. Pe lângă tricouri, oltenii au afișat și un mesaj în memoria lui Balaci: “De la opt la infinit“, aducând aminte numărul în care Ilie Balaci a scris istorie la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

După momentul din startul partidei, jucătorii pregătiți de Victor Pițurcă au trimis tricourile pe care a fost imprimat chipul lui Ilie Balaci către suporterii Craiovei prezenți la meci. În Gruia, aproximativ 700 de suporteri au făcut deplasarea.

Mesajul afișat de jucători în memoria lui Ilie Balaci. Sursă Foto: Sportpictures
Mesajul afișat de jucători în memoria lui Ilie Balaci. Sursă Foto: Sportpictures

În dimineața zilei de sâmbătă, Ilie Balaci a fost comemorat la locul de veci din Cimiturul Simileasca. Acolo au fost prezenți membrii ai familiei “Minunei Blonde”, dar și foști fotbaliști ai Craiovei, printre care Sorin Cârțu, Aurel Țicleanu și Nicolae Ungureanu. Ilie Balaci a decedat pe 21 octombrie 2018, la vârsta de 62 de ani.

ADVERTISEMENT