Life

Moment emoționant la Castelul Windsor. Câinii Reginei Elisabeta o așteaptă pe stăpâna lor să vină acasă

Moment emoționant la Castelul Windsor. Câinii Reginei Elisabeta, filmați în timpul procesiunilor de luni, la înmormântarea stăpânei lor.
19.09.2022 | 21:47
Moment emotionant la Castelul Windsor Cainii Reginei Elisabeta o asteapta pe stapana lor sa vina acasa
Moment emoționant la Castelul Windsor oferit de câinii reginei. Foto: colaj Fanatik / Capturi Youtube The Royal Family
ADVERTISEMENT

Câinii Reginei Elisabeta a II-a o așteaptă pe stăpâna lor acasă, la Castelul Windsor. Patrupedele au fost filmate în timp ce Majestatea sa era condusă pe ultimul drum.

Moment emoționant la Castelul Windsor oferit de câinii reginei

O zi plină de însemnătate a fost cea de luni, în care britanicii, la fel ca lumea întreagă, și-au luat adio de la cel mai longeviv monarh din istorie.

ADVERTISEMENT

Clipe grele se pare că au fost și pentru animalele Elisabetei a II-a, care și-au așteptat stăpâna în fața Castelului Windsor. Ei au asistat la întreaga procesiune a înmormântării regale.

Iubiții câini ai reginei, din rasa corgi, Muick și Sandy au așteptat în lesă și au urmărit procesiunea. De asemenea, la acest moment istoric a participat și unul dintre caii preferați ai suveranei, Emma.

ADVERTISEMENT

Cățeii au fost pregătiți cu lese speciale, potrivit sexului lor, anume una roșie și una albastră. Aceștia au fost scoși în curte de doi paji cu frac roșu și au așteptat acolo până la sosirea sicriului iubitei regine.

Și Emma, poneiul reginei, s-a aflat acolo și a fost așezată pe iarbă, într-un spațiu dintre florile lăsate de oameni pe Long Walk.

ADVERTISEMENT

Regina Angliei a iubit toată viața ei câini din rasa corgi

Sandy și Muick au fost dăruiți reginei de către fiul ei, Prințul Andrew și cei doi căței ai săi au fost un real ajutor pentru aceasta în timpul pandemiei, dar și atunci când soțul ei s-a aflat în spital și a murit.

Regina Elisabeta a II-a a iubit mult corgi în timpul vieții sale și a deținut peste 30 de câini din această rasă.

ADVERTISEMENT

Iubirea ei pentru aceștia a fost dată de la părinții ei, care i-au făcut drept cadou la împlinirea vârstei de 18 ani un cățel corgi, pe care Regina Elisabeta a II-a l-a numit Susan.

Cățeii de acum ai Reginei Elisabeta au intrat în posesia ducelui și ducesei de York, după trecerea în neființă a acesteia.

ADVERTISEMENT