Fotbal intern

Moment emoționant la imnul României! Tot stadionul a cântat “Deșteaptă-te române!” VIDEO

Moment emotionant la imnul Romaniei Tot stadionul a cantat Desteaptate romane VIDEO

România joacă împotriva Germaniei în semifinalele de la Euro 2019. Mii de fani români au venit la Bologna pentru a-i încuraja pe “tricolori” și au oferit momente emoționante la momentul intonării imnurilor. 

Moment emoționant la imnul României! Toți stadionul a cântat

Toți jucătorii români de pe teren au cântat imnul, iar alături de ei aproximativ 15.000 de fani. La imnul Germanilor, fanii români au avut o atitudine de fair play și au aplaudat. Fanii nemților nici nu există pe lângă “marea galbenă” din peluza San Luca de pe Renato Dall’ara. Însă, românii nu sunt doar în galerie, ci sunt împrăștiați în fiecare sector al stadionului.

VEZI VIDEO IMNUL DIN TRIBUNĂ:

Este cel mai important meci din istorie pentru România U 21. Elevii lui Rădoi sunt la un meci distanță de finala Campionatului European. Însă, Germania este cel mai puternic adversar pe care l-am întâlnit. Ei sunt campionii en-titre și la casele de pariuri sunt mari favoriți.

VEZI VIDEO:

Suntem martorii unei noi pagini din istoria fotbalului românesc. Acum, la TVR1, tricolorii evoluează în premieră în semifinalele Campionatului European U21, împotriva selecţionatei Germaniei. Să le ţinem pumnii fotbaliştilor noştri! #HaiRomânia!https://www.tvrplus.ro/live/tvr-1 #EURO2019 #TVR1

Gepostet von TVR1 am Donnerstag, 27. Juni 2019

Însă, România avea la începutul turneului cea mai mică șansă să se impună în această competiției, cota 100,00. Finala va avea loc duminică, de la ora 21:45 la Udine. În cealaltă semifinală se înfruntă Spania și Franța.

 

Tags: