Life

Moment emoționant la Survivor România. Mesajul special transmis de Cătălin Moroșanu soției

07.02.2021 | 14:36
Moment emotionant la Survivor Romania Mesajul special transmis de Catalin Morosanu sotiei
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se află tocmai în Republica Dominicană și trebuie să ducă o groază de bătălii, inclusiv cu neînțelegerile care apar constant în sânul propriei echipe, Cătălin Moroșanu nu poate uita că tocmai s-au împlinit 19 ani de când Georgiana, actuala lui soție, i-a ieșit în cale și l-a făcut cel mai fericit bărbat de pe pământ.

Înainte să pornească în aventura Survivor România, „Moartea din Carpați” a lăsat un mesaj emoționant și a avut grijă ca acesta să fie postat pe rețelele de socializare în cursul zilei de duminică, 7 februarie, la ceas aniversar. „Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele!”, i-a transmis luptătorul.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit Georgiana să-i îmblânzească inima? Iubindu-l din prima clipă, necondiționat, fiindu-i alături când nimeni nu o făcea, bandajându-i cu grijă rănile și așteptându-l mereu, cu sufletul la gură. Cum se întâmplă, de altfel și acum, când partenerul de viață luptă din greu în cel mai dur reality show de pe micul ecran.

Mesaj special pentru femeia care a reușit să îmblânzească „Moartea din Carpați”

Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an.

ADVERTISEMENT

Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu.

Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

ADVERTISEMENT

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau.

Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.

ADVERTISEMENT

Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele! ”, i-a transmis Cătălin Moroșanu frumoasei sale soții.

ADVERTISEMENT