ADVERTISEMENT
News

Moment emoționant! Un italian de 81 de ani, serenadă pentru soția aflată în spital. Video

Autor: Adrian Baciu | 12.11.2020 | 12:17
Moment emoționant! Un italian de 81 de ani, serenadă pentru soția aflată în spital. Video
Moment emoționant! Un italian de 81 de ani, serenadă pentru soția aflată în spital. Sursa foto: Twitter

Împiedicat să-și viziteze soția la spital din cauza restricțiilor pandemiei de coronavirus, un italian de 81 de ani i-a compus acesteia o serenadă pe care a interpretat-o chiar în curtea unității medicale.

ADVERTISEMENT

Stefano Bozzini a trecut demult de prima tinerețe, însă dragostea sa pentru soția de 74 de ani este vie. Recent, acesta i-a demonstrat jumătății sale cât de mult o iubește și s-a prezentat cu un act artistic chiar în curtea spitalului unde femeia este internată.

Gestul extrem de romantic al bărbatului a avut loc duminică și a devenit viral în spațiul online, după ce a fost filmat de persoanele aflate în acea zi în curtea spitalului.

Un italian de 81 de ani, serenadă pentru soția aflată în spital. Video

Soția lui Stefano, Carla, de 74 de ani, a privit cu mare emoție de la fereastra etajului al doilea al spitalului din Castel San Giovanni, un oraş din regiunea Emilia-Romagna din nordul Italiei.

ADVERTISEMENT

Așezat pe un scaun și purtând o bluză roșie, Bozzini i-a cântat cântece de dragoste la acordeonul său, relatează The Guardian.

”Am făcut-o pentru Carla, să îi arăt cât de mult o iubesc și să-i mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit. Nu am putut să o văd în spital și așa că m-am dus în curte cu acordeonul

Inima mi-a spus să merg. După ce a auzit muzica, s-a uitat pe fereastră, așa că cel puțin am ajuns să o văd”, a spus, emoționat, bătrânelul de 81 de ani.

ADVERTISEMENT

Prima melodie cântată de Stefano ​​a fost ”Spanish Eyes” de Engelbert Humperdinck. ”Era atât de îndrăgostită de acea melodie, încât o cânta tot timpul acasă”, a spus bărbatul.

”Am interpretat apoi și altele pe care le știe toată lumea, o piesă după alta, nu m-am oprit. Mulți dintre bolnavii din spital se uitau pe ferestre.”, mai spune Stefano Bozzini, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Carla, externată luni din spital

La doar o zi după momentul romantic de la spital, Stefano și Carla s-au reîntâlnit, de această dată acasă. Femeia a petrecut 10 zile în spital, pentru o serie de investigații medicale cu privire la depistarea cancerului.

Deși trece printr-un moment greu, Stefano spune că e alături de soția sa și îi va asigura tot sprijinul ”Cei de la spital s-au oferit să o aducă acasă cu o ambulanță. Am spus că nu, vin să o iau imediat.

ADVERTISEMENT

Suntem alături unul de celălalt tot timpul. Boala pe care o are este foarte gravă și va avea nevoie acum de tratament într-un spital specializat”, mai spune bărbatul din Italia.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT