Fotbal international

Moment fabulos pe Anfield Road! Cum au făcut fanii lui Liverpool inutil imnul Champions League. Video din tribune cu You’ll never walk alone

20.02.2019 | 10:16
Fanii lui Liverpool au făcut din nou o atmosferă superbă pe Anfield Road

O nouă noapte magică de Champions League, un nou moment fabulos petrecut pe Anfield Road! Fanii lui Liverpool au făcut pur și simplu inutil imnul competiției. Difuzat în startul partidei cu Bayern Munchen, când echipele se aliniau la centrul terenului pentru a saluta publicul, imnul nici măcar nu s-a auzit. Între timp, suporterii cormoranilor au decis că este momentul să cânte celebrul You’ll never walk alone.

Un fan prezent în tribunele arenei a filmat întreaga scenă. Mai mult de atât, în momentul refrenului, suporterii lui Liverpool s-au dezlănțuit. Au cântat și mai puternic imnul de echipă și steagurile și-au făcut apariția vestind un nou meci de UEFA Champions League.

Moment fabulos pe Anfield Road!

Pe teren, cele două formații s-au anihilat reciproc. Liverpool a terminat la egalitate cu Bayern Munchen, scor 0-0 și câștigătoarea se va decide în urma manșei retur care se va disputa peste trei săptămâni, în Germania. Jurgen Klopp a recunoscut că meciul nu s-a bucurat de prea multe faze de poartă, dar a precizat că echipa lui ar fi putut să învingă dacă era mai atentă la ocaziile pe care cormoranii le-au avut.

”Nu a fost un meci în care să atacăm din primul minut, dar ne-am creat câteva ocazii bune în prima repriză. Bayern este evident o formație putermică și ne-a făcut viața grea. Am avut 10 faze în apropierea porții lor în prima repriză, dar nu am reușit mai mult. Repriza a doua a fost altceva. Nimeni nu a ajuns la poartă și asta a fost. Singurul lucru pozitiv este că rezultatul este cea mai bună remiză pentri noi. Nu este un rezultat de vis și nici un joc pe care să ni-l amintim peste 20 de ani. Nu sunt mulțumit total, dar a fost bine”, a declarat Jurgen Klopp, la puține momente după finalul partidei.

  • 0-0 s-a terminat partida între Liverpool și Bayern Munchen