Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Moment genial surprins în direct de la antrenamentul României! Răzvan Marin și-a pregătit execuțiile spectaculoase cu un gol antologic: „WOW!”

În timpul emisiunii FANATIK LA EURO a fost surprins un moment genial de la antrenamentul României. Răzvan Marin a reușit o super execuție din afara careului.
22.06.2024 | 00:02
Moment genial surprins in direct de la antrenamentul Romaniei Razvan Marin sia pregatit executiile spectaculoase cu un gol antologic WOW
Mihai Stoichiță, despre un moment genial din antrenamentul României. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

“Tricolorii” se pregătesc din greu pentru un rezultat important cu Belgia. Elevii lui Edi Iordănescu își doresc să dea maximul pentru lua cele trei puncte. Un moment genial surprins în direct de la antrenamentul României arată acest lucru.

Moment genial surprins în direct de la antrenamentul României! Răzvan Marin și-a pregătit execuțiile spectaculoase cu un gol antologic: “WOW!”

Mihai Stoichiță, prezent la antrenamentul României, a surprins un moment genial cu Răzvan Marin. Oficialul FRF a mărturisit în direct la FANATIK LA EURO că mijlocașul a reușit o super execuție din afara careului.

ADVERTISEMENT

“Sunt la antrenament și mă uit la execuții. Sunt foarte frumoase. Răzvan Marin a dat de la vreo 25 de metri din voleu și s-a dus aproape în vinclu. Avem și portari foarte buni. Dar nu mă surprinde. Cu un an și ceva în urmă, cel mai bun jucător al nostru era portarul.

Acum concurența e mare. Sunt și alți jucători excepționali în afară de portari. Nu suntem o echipă de vedete. Suntem o echipă cu jucători foarte buni și foarte uniți. Toată lumea este de acord cu acest lucru”, a mărturisit Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

“Nu ne gândim la rezultatul din Slovacia – Ucraina”

Oficialul FRF a mai discutat și despre reacția pe care “tricolorii” o au după Slovacia – Ucraina, scor 1-2“Nu ne gândim la rezultatul din Slovacia – Ucraina, în niciun caz. Ei trebuie să își facă treaba, să joace pe teren, să câștige punctul sau punctele. Vom rămâne concentrați prin prisma acestui rezultat și e foarte bine. Ei sunt mega concentrați acum. 

Să dea Dumnezeu și mâine ca Trossard, Lukaku, De Bruyne și cine o mai fi pe acolo să facă tot ca în ultimul lor meci, să alerge după gol. Nu știu dacă va schimba primul 11, s-ar putea. El se hotărăște în dimineața jocului, nu este nimic sigur”.

ADVERTISEMENT

Număr impresionant de români la meciul de la Koln

Tot în cadrul FANATIK LA EURO, Mihai Stoichiță a dezvăluit că elevii lui Edi Iordănescu vor fi sprijiniți de aproape 30.000 de români pe stadionul din Koln la meciul cu Belgia. Oficialul FRF a discutat și despre cererea uriașă de bilete.

“E marea cererea de bilete, dar de unde bilete. Asta e problema. Am înțeles că vor fi undeva pe la 25.000 – 30.000 de români într-un stadion de peste 50.000 de locuri. Eu nu înțeleg cum, pentru că Belgia este foarte aproape și noi suntem mult mai departe. Să fim mai mulți decât ei…mare minune. 

ADVERTISEMENT

Da, mă sună lumea pentru bilete. Îmi e și rușine, pentru că sunt foarte mulți prieteni de-ai mei care vor să vină la meci, dar nu am de unde să le dau bilete, pentru că nu mai sunt. A fost un sistem de achiziționare pe care nu prea l-am înțeles. 

Sunt sigur că am putea avea la fiecare meci 50.000 de români dacă ar fi stadioanele mai mari. Mai ales după un rezultat cum a fost cel cu Ucraina. Îți dai seama ce interes e la fiecare meci, indiferent de rezultat. Meciul cu Ucraina te face să ai șanse în orice situație la oricare din meciuri. Interesul rămâne la orice rezultat”, a mai spus Mihai Stoichiță în exclusivitate pentru FANATIK.

Moment genial surprins în direct de la antrenamentul României

ADVERTISEMENT
7,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” în meciul Belgia - România
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Salariile românilor în sens invers cu propaganda guvernamentală. Ciolacu contrazis de statisticile oficiale
Salariile românilor în sens invers cu propaganda guvernamentală. Ciolacu contrazis de statisticile oficiale
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici