Sport

Moment greu pentru Dwyne Johnson: varul său, campion WWE, suferă de leucemie

29.10.2018 | 12:29
Vărul lui Dwyne Johnson are leucemie. Dwyne și Romain Reigns, pe numele de scenă, unul lângă altul.

Moment extrem de greu pentru vestitul luptător și actor Dwyne Johnson. Vărul său, și el luptător, campion WWE, suferă de leucemie. Mai corect spus boala i-a recidivat, după ce ani buni s-a părut că reușise să o învingă. Joe Anoa’i pe numele real, pe numele de ring Roman Reigns, este vărul lui Dwayne Johnson și a decis să facă public suferința sa, odată cu anunțul retragerii din activitate, cel puțin temporar.

“Trăiesc cu leucemia de 11 ani şi, din păcate, s-a întors. O să fiu nevoit să renunţ la centură. Luni de zile, poate chiar un an întreg, am venit aici, prezentându-mă drept Roman Reigns şi am spus că voi veni aici în fiecare zi, că voi fi un campion competitiv, că voi fi consistent, că voi fi un cal de luptă, dar toate au fost minciuni. Au fost minciuni pentru că în realitate numele meu este Joe şi lupt cu leucemia de 11 ani. Din păcate, boala s-a întors.

Vărul lui Dwyne Johnson, decis să lupte pentru viață a doua oară

Pentru că leucemia s-a întors, nu voi putea să-mi duc rolul la bun sfârşit. Nu pot fi campionul competitiv şi va trebui să abandonez centura. Nu o să vă mint, o să accept fiecare rugă pe care o veţi face pentru mine, dar nu caut empatie, nu vreau să vă simţiţi prost pentru mine, pentru că eu am speranţă” – a spus vărul lui Dwayne Johnson, care este decis să se bată cu toate forțele cu inamicul mult mai periculos și mai perfid decât orice colos din ring, pentru a rămâne în viață.

Vărul lui Dwyne Johnson are leucemie. A câștigat trei titluri mondiale la categoria grea în circuitul WWE
Vărul lui Dwyne Johnson are leucemie. A câștigat trei titluri mondiale la categoria grea

Evident, și pentru Dwyne Johnson vestea a căzut ca un trăznet, dar el cunoscându-și foarte bine vărul este convins că acesta va reuși să învingă moartea și a doua oară. “Cred că Joe are forța de a nu capitula și de a câștiga din nou lupta cu blestemata de boală. Noi toți trebuie să fim alături de el, să îl sprijinim moral până la capăt și să ne bucurăm împreună când ne va anunța că este din nou vindecat” – a spus vedeta de la Hollywood.

Explozie de simpatie din partea adversarilor

Anunțul renunțării la centura de campion și asupra stării sale de sănătate a fost unul public, în ring, în fața a mii de oameni, iar cei care până atunci îi fuseseră rivali în lupte, alături de fetele care apar înaintea meciurilor și în timpul lor, precum și promotorii showurilor, toți au făcut front comun, emaptizând cu c0legul lor de breaslă, lovit de o veste atât de cumplită. Au fost momente emoționante, în care fostul campion a fost îmbrățișat și încurajat în marea sa încercare, singura pe care nu are voie să o piardă în nici un chip.

Joe este tatăl a trei copii și înainte de a se apuca de wrestling, intrând în WWE (World Wrestling Enterteitment) a fost jucător de fotbal american. Joe, pe numele complet Leati Joseph Anoa’i, are acum 33 de ani și este american din seminție samoană. Are în palmares trei titluri mondiale la categoria grea versiunea WWE și din 2010, când a debutat în acest domeniu, a fost unul dintre wrestlerii cu cele mai multe succese la activ.

De altfel nici nu a fost greu pentru Joe să intre în lumea wrestlingului, pentru că aceasta se poate spune că a fost o ocupație de familie. În familia Anao’i, în afară de Leati Joseph mai sunt încă cinci frați, toți luptători de wrestling. Și tatăl lor, Sika Anao’i a fost tot luptător.Campionul este căsătorit din 2014 cu o americancă de origine afro, Galina Becker, model de fitness. Nunta a avut loc în paradisul Disneyland din Insulele Bahamas și a fost o feerie. Cuplul are trei copii, o fată, Joelle, venită pe lume încă din 2008, când Joe și Galina erau doar prieteni și doi băieți gemeni.

Averea lui Joe sau Roman Reigns, după numele din ring, este estimată la 9 milioane de dolari, dintre care 2,3 milioane i-a câștigat doar în 2017. În garajul său se odihnesc două automobile, un Lamborghini Huracane, în valoare de 241.000 de dolari și o Toyota, în valoare de 40.000 de dolari. Locuința o are în Florida, la Tampa, o casă pe care a cumpărat/o în 2015. Însă acum ar da toți banii din lume pentru a ști că a scăpat definitiv de amenințarea morții.