Sport

Moment hilar cu fanii Petrolului! Au vandalizat autocarul Universității Craiova, dar au greșit numele echipei favorite. Foto

Autocarul Universității Craiova a fost vandalizat de fani ai Petrolului Ploiești înainte de finala Cupei României, dar aceștia au scris greșit numele echipei favorite.
24.05.2021 | 14:30
Moment hilar cu fanii Petrolului Au vandalizat autocarul Universitatii Craiova dar au gresit numele echipei favorite Foto
ADVERTISEMENT

Acest mic incident nu a afectat deloc moralul jucătorilor, iar băieții lui Marinos Ouzounidis și-au îndeplinit obiectivul de a câștiga Cupa României în acest sezon. Oltenii au trecut cu 3-2 de Astra Giurgiu într-un meci dramatic.

Finala s-a disputat în prezența spectatorilor, arena „Ilie Oană” fiind împânzită de suporteri ai Universității Craiova. Spectacolul oferit de aceștia s-a mutat a doua zi în Bănie. Mii de oameni au venit să îi felicite pe Nistor și compania pentru performanța reușită.

ADVERTISEMENT

Autocarul Universității Craiova a fost vandalizat de fani ai Petrolului Ploiești! Fanii „lupilor galbeni” au scris greșit numele echipei favorite pe autocar și au vrut să ascundă acest lucru

Pe lângă rivalitățile cu echipele din București, fanii Craiovei mai au câteva antecedente și cu galerii a unor echipe din provincie, iar printre aceste rivalități se numără și cele cu suporteri ai Petrolului Ploiești. La fel de fanatici ca fanii Științei, aceștia au vrut să lase niște „urme” pentru delegația oltenilor, sosită la Ploiești pentru finala Cupei României.

Pentru că nu au suportat ideea că Universitatea joacă finala, câțiva ultrași ai „lupilor galbeni” au mers la hotelul unde se aflau jucătorii și staff-ul echipei din Bănie și au vandalizat autocarul care îi are ilustrați pe Ilie Balaci și Ion Oblemenco, două legende ale Științei. Pe lângă injuriile la adresa Craiovei, fanii au scris numele echipei favorite, însă aici vine gafa din cauza că s-au grăbit să nu fie văzuți.

ADVERTISEMENT

În loc să scrie „Petrolul 1924”, persoanele respective au scris „Petrolulul 1924”. Ultrașii s-au lăudat cu „isprava” pe rețele de socializare și au încercat să ascundă prin metode de tip „Photoshop”. Astfel, în imaginile editate, numele echipei e scris corect, dar se vede modificarea făcută într-o aplicație de specialitate, întrucât marginile de la ușă nu se mai observă, fiind acoperite.

editare poza autocar craiova
Fanii Petrolului au încercat să ascundă greșeala făcută.
colaj FANATIK
sursă a doua fotografie: Oltenia TV

Problema a fost rezolvată rapid de oficialii Universității Craiova. În dimineața meciului, aceștia au șters tot ce se scrisese pe autocar, iar delagația a apărut la stadionul „Ilie Oană” cu un autocar „curat” din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a sărbătorit cu fanii câștigarea Cupei României și îi așteaptă la ultimul meci din sezon pe stadionul „Ion Oblemenco”. Partida s-ar putea juca cu „casa închisă”.

Un nou trofeu a venit în vitrina Universității Craiova. Trupa lui Marinos Ouzounidis și-a adjudecat Cupa României în sezonul 2020-2021. FANATIK a prezentat de la fața locului toate evenimentele importante din teren, dar și din afara acestuia.

Bănia a petrecut a doua zi. Mii de oameni au ieșit în stradă să se bucure alături de „juveți”. De asemenea, în centrul Craiovei s-au strâns și suporterii echipei nou-promovate în Liga 1, FC U Craiova. O mie de forțe de ordine au fost mobilizate pentru ca totul să decurgă fără incidente.

ADVERTISEMENT

Bucuria revederii cu suporterii a fost imensă pentru cei de la Universitatea Craiova. Astfel, la ultimul meci din sezon, de miercuri, ora 18:30, împotriva Academici Clinceni, oficialii au decis să deschidă porțile stadionului „Ion Oblemenco”. După un an și câteva luni de așteptare, microbiștii olteni, în procent de 25% din capacitatea stadionului, sunt așteptați să o încurajeze pe Știința, deoarece clubul din Bănie a pus în vânzare bilete pentru acest meci.

Jucătorii vor prezenta și Cupa României. Abonații, care vor trebui să își preschimbe abonamentele în tichete de acces, au prioritate în alegerea locului pe arenă până în seara zilei de luni, iar pentru cei ce nu au abonamente, biletele costă între 15 lei (la cele două peluze) și 100 de lei (la VIP). Acestea se vor pune în vânzare de luni seară. Până luni la prânz se preschimbaseră deja 500 de abonamente, ceea ce reprezintă 10 la sută dintre abonați.

La joc au acces persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore și cei care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica Clinceni: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

     

ADVERTISEMENT