Sport

Moment hilar la FC Botoșani – FCSB! Tabela de marcaj a arătat alt scor după al doilea gol al „roș-albaștrilor”. Foto

Partida dintre FC Botoșani și FCSB a oferit un moment hilar chiar după al doilea gol marcat de vicecampioana României.
01.12.2022 | 19:57
Moment hilar la FC Botosani  FCSB Tabela de marcaj a aratat alt scor dupa al doilea gol al rosalbastrilor Foto
Moment hilar la FC Botoșani - FCSB
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno reușea să marcheze al doilea gol pentru FCSB în minutul 30, însă tabela de marcaj a arătat alt scor, și anume că moldovenii conduc cu 2-1.

Moment hilar la FC Botoșani – FCSB

Prima repriză a duelului dintre FC Botoșani și FCSB a oferit multe momente interesante, mai ales prin prisma jocului, dar și printr-o gafă hilară a organizatorilor.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani a deschis scorul în minutul 14 prin Sebastian Mailat, care a prins un șut superb de la marginea careului, fără speranțe pentru Ștefan Târnovanu.

FCSB a egalat rapid, în minutul 21, prin Joonas Tamm, care trimis mingea puternic cu capul după o centrare bună a lui Octavian Popescu din corner.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost autorul golului prin care FCSB a întors scorul la Botoșani, în minutul 30, deviând mingea în poartă după o centrare în forță a lui Darius Olaru.

Imediat după al doilea gol al „roș-albaștrilor”, tabela de marcaj a arătat alt scor, și anume că moldovenii conduc cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT
Tabela de marcaj de la Botoșani, care arăta rezultatul greșit la meciul cu FCSB
Tabela de marcaj de la Botoșani, care arăta rezultatul greșit la meciul cu FCSB

Ulterior, tabela de marcaj a fost modificată cu scorul corect la meciul dintre FC Botoșani și FCSB.

Tabela de marcaj de la Botoșani
Tabela de marcaj de la Botoșani arătând scorul corect

Darius Olaru vrea victorii pe bandă rulantă cu FC Botoșani

FCSB va juca nu mai puțin de trei meciuri într-o lună cu FC Botoșani, iar Darius Olaru a vorbit despre partidele pe care vicecampioana României le are împotriva moldovenilor, mărturisind că își dorește trei victorii din trei posibile:

ADVERTISEMENT

„Joacă alt fotbal acasă. Au susținerea fanilor care sunt așa cum sunt. Vor pune presiune pe noi. Noi am pregătit meciul, trebuie să obținem victoria pentru că avem nevoie de cele trei puncte.

Treceam printr-un moment bun, dar cred că ne-am pregătit foarte bine în această perioadă și sperăm să continuăm în același mod”.

„Va fi un lucru ciudat, dar nu trebuie să-i analizăm de trei ori. Îi analizăm o dată și vom știi ce avem de făcut în celelalte două partide. Sperăm 3 din 3, așa ne dorim, dar vom vedea”, a mai spus Darius Olaru, în cadrul unei conferințe de presă.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Mioveni. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: