Life

Moment important în viața lui Mihai Gâdea. Vestea uriașă care a apărut în presa din România

Mihai Gâdea (45 de ani) a primit o surpriză majoră din partea postului de televiziune la care lucrează de ani buni. Moderatorul de la Sinteza zilei este în culmea fericirii.
22.06.2022 | 12:37
Moment important in viata lui Mihai Gadea Vestea uriasa care a aparut in presa din Romania
Mihai Gâdea, acționar la postul de televiziune Antena 3. Cum a reușit să dea lovitura. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul în vârstă de 45 de ani trăiește un moment important în viață. Vedeta a primit o veste uriașă, care nu a fost trecută cu vederea de presa din România, chiar dacă jurnalistul nu a făcut nicio declarație.

Mihai Gâdea, acționar la postul de televiziune Antena 3. Cum a reușit să dea lovitura

Mihai Gâdea a devenit acționar la televiziunea la care lucrează, și anume Antena 3. Celebrul prezentator deține în momentul de față un procent destul de mare din capitalul companiei Antena 3 SA, care este operatorul postului TV cu acelaşi nume.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cunoscutul jurnalist a ajuns să fie numit datorită faptului că acțiunile firmei deținute de Corina Voiculescu i-au fost transferate recent. Este vorba de drepturile de proprietate de la unul dintre acționarii principali.

Potrivit profit.ro, în momentul de față Mihai Gâdea a dobândit această calitate în urma transferului asupra unei cote de 10% din acțiunile firmei de la Corina Voiculescu. Aceasta se ocupă de partea media a afacerilor familiei sale.

ADVERTISEMENT

În plus, femeia a fost până acum cel mai mare acționar de la Antena 3. În urma transferului către Mihai Gâdea structura acționariatului Antena 3 SA este: Camelia Voiculescu – 40,622881%, Corina Voiculescu – 36,341102%, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României – 13,036017%.

Mihai Gâdea, administrator al companiei Antena 3 SA

Mai mult decât atât, Mihai Gâdea a fost numit în anul 2010 administrator al companiei Antena 3 SA. Firma a realizat un profit net de 8,1 milioane de lei în urmă cu un an, în 2021, suma fiind în scădere față de anul anterior.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai sus arată că, diferența este de circa 43% față de cea din 2020, în timp ce veniturile totale au fost de 74,7 milioane lei, cu 8,6% sub încasările din anul anterior.

Persoanele angajate în cadrul companiei administrate de jurnalist se ridică la aproximatix 172, asta după ce în urmă cu doi ani numărul mediu era de 225.

ADVERTISEMENT

Înainte să devină persoană publică Mihai Gâdea a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă şi are un doctorat în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga. Realizatorul TV a ținut o vreme predici în bisericile adventiste.

ADVERTISEMENT