Fotbal intern

Moment incredibil la meciul Concordia – Craiova 1-3. Cicâldău i-a dat unui fan tricoul său, dar i l-a cerut înapoi. Video

07.12.2018 | 08:23
Moment incredibil la meciul Concordia  Craiova 13 Cicaldau ia dat unui fan tricoul sau dar i la cerut inapoi Video

Un moment incredibil a avut loc la finalul meciului dintre Concordia Chiajna şi U Craiova, scor 1-3, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar Alexandru Cicâldău, autorul unui gol în partida de la Chiajna, a fost în prim plan.

Alexandru Cicâldău a înscris în minutul 39 al partidei dintre Concordia Chiajna şi U Craiova golul de 3-1 pentru gruparea pregătită de Devis Mangia, iar la finalul partidei din runda a 18-a s-a îndreptat către fanii oltenilor care au fost prezenţi pe stadionul din Chiajna.

Moment incredibil cu Alex Cicâldău la meciul Concordia – Craiova 1-3

Un moment uluitor a avut loc în momentul în care mijlocaşul Craiovei a mers alături de colegii săi la galeria olteană să sărbătorească la finalul meciului cu Chiajna. Alexandru Cicâldău i-a aruncat unui fan tricoul său, dar un individ aflat după gard i-a strigat repede internaţionalului român: “Băi, Cicâldău, nu! Dă-l, bă, înapoi! Ia-l înapoi, că e cu sticker şi nu trebuie să îl dăm!”.

Motivul pentru care Alexandru Cicâldău a fost nevoit să îi ceară suporterului echipei U Craiova tricoul înapoi a fost că echipamentul de joc era cu logo-ul LPF, obligatoriu la orice meci de Liga 1 Betano, iar în magazia oltenilor nu se află prea multe astfel de tricouri, anunţă Telekom Sport. Suporterul lui U Craiova a fost înţelegător şi i l-a înapoiat. VIDEO

Bucuria lui Alex Cicâldău după golul înscris în meciul câştigat de U Craiova pe terenul celor de la Concordia Chiajna, scor 3-1
Alexandru Cicâldău se bucură după golul înscris în meciul Concordia – Craiova 1-3

Oltenii ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 1 Betano

După victoria obţinută pe terenul celor de la Concordia Chiajna. U Craiova a adunat 32 de puncte şi se află la 7 puncte de prima poziţie care este ocupată de CFR Cluj. Oltenii pregătiţi de Devis Mangia au bifat 9 victorii, 5 remize şi 4 înfrângeri în cele 18 etape jucate în sezonul 2018 – 2019 şi se află pe locul 4 în clasament.

În runda cu numărul 19, U Craiova va primi vizita celor de la FC Voluntari, luni, 10 decembrie, de la ora 20.00, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

  • Concordia Chiajna – U Craiova, scor 1-3, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019