Fotbal international

Moment incredibil cu Marius Șumudică! S-a băgat în gunoi pentru un bilet la pariuri. “Căuta cu angajații prin container!”?

13.02.2019 | 15:30
Moment incredibil cu Marius Sumudica Sa bagat in gunoi pentru un bilet la pariuri Cauta cu angajatii prin container

Adrian Teodorescu, fost oficial la Astra Giurgiu, Progresul și Farul Constanța, a povestit un moment incredibil în care Marius Șumudică a fost actor principal. Conform celor spuse de către Adrian Teodorescu, actualul antrenor de la Al Shabab s-a băgat în gunoi pentru un bilet la pariuri în perioada în care o pregătea pe Farul, în perioada iulie – noiembrie 2009.

Adrian Teodorescu, fost conducător la Astra Giurgiu, Progresul și Farul Constanța, a fost întrebat dacă a auzit despre momentul în care Marius Șumudică a căutat în gunoi un bilet câștigător la pariuri, iar acesta a confirmat că toată povestea este reală. Mai mult, acesta susține că actualul tehnician de la Al Shabab s-a întors de la jumătatea drumului dintre Constanța și București și a fost ajutat de angajații de la Farul pentru a căuta în container biletul.

Moment incredibil care l-a avut în prim plan pe Marius Șumudică

Pot să vă confirm că povestea e adevărată. Mi-a spus un jucător. Avea un bilet pe care l-a aruncat, crezând că nu-l va mai câștiga. După care s-a întors la Constanța din drumul spre București. El și angajații de la club au căutat în container biletul. Așa am auzit. Un jucător mi-a povestit. Hazliu e altceva. S-a întors de la jumătate drumului!”, a spus Adrian Teodorescu pentru Gsp.

Marius Șumudică pe banca tehnică a Astrei

Marius Șumudică chiar a fost suspendat pentru că a pariat pe meciuri din Liga 1. Inițial, antrenorul a primit 6 luni, dar, după recurs, a rămas cu două luni de suspendare. Ma mult, tehnicianul a primit și o amendă în valoare de 100.000 de lei de la Comisia de Disciplină a FRF. În anul 2016, Departamentul de Integritate al FRF a descoperit că antrenorul paria pe un cont online sume cuprinse între 500 și 900 de euro pe meciuri din Liga 1, Champpions League, Europa League și partide ale naționalelor U17 și U19 ale României.